Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Η αλήθεια για Ζιγέκ - Το σενάριο από Τουρκία κι η αντίδραση των ερυθρόλευκων

Μεταγραφές: Κοντά στην απόκτηση του Χακίμ Ζιγέκ εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός, με τους «ερυθρόλευκους» να ξεκαθαρίζουν τα δεδομένα.

Χακίμ Ζιγέκ
Έντονη φημολογία για τον Μαροκινό και άμεση αντίδραση Ολυμπιακού
EPA/TOLGA BOZOGLU, ΑΜΠΕ
2'

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού στον Ολυμπιακό, καθώς τη Δευτέρα (02/09) ανακοίνωσε την απόκτηση του Γουίλιαν και εμφανίστηκε κοντά σ’ ένα ακόμα deal, αυτό με τον Χακίμ Ζιγέκ.

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός αποφάσισε να μην συνεχίσει την καριέρα του στην Γαλατάσαραϊ και μάλιστα, σύμφωνα με τους Τούρκους, αποχώρησε με ιδιωτικό αεροπλάνο από την Κωνσταντινούπολη πριν από μερικές ώρες. Προορισμός του φέρεται πως ήταν η Ελλάδα και ο Πειραιάς, μια και είναι σε επαφές με τους κατόχους του Europa Conference League.

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο Γιαγκίζ Σαμπουντζούογλου, ο Τούρκος δημοσιογράφος που έχει αποκαλύψει πολλά deal ελληνικών ομάδων με παίκτες και προπονητές από τη γειτονική χώρα, όπως τη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Φατίχ Τερίμ, αλλά και τον Τετέ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ρεπόρτερ, ο Χακίμ Ζιγέκ είναι σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, όπου οι δύο πλευρές βρίσκονται στο τελικό στάδιο της συμφωνίας, αφού οι επαφές είναι για τους τελικούς όρους του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή.

Η αντίδραση των «ερυθρόλευκων»

Ωστόσο, το συγκεκριμένο σενάριο δεν φαίνεται πως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αφού λίγες ώρες μετά το «τιτίβισμα» του Τούρκου δημοσιογράφου, οι άνθρωποι των Πειραιωτών αντέδρασαν άμεσα και διέψευσαν τις επαφές.

Όπως ξεκαθάρισαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, τη δεδομένη στιγμή η ομάδα δεν είναι σε επαφές με τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό, καθώς μετά την απόκτηση του Γουίλιαν έχουν ολοκληρωθεί οι κινήσεις για τα άκρα της επίθεσης, όπου υπάρχουν ακόμα και οι Βέλντε, Μασούρας και Ζέλσον Μάρτινς.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή