Παναθηναϊκός: Τινάζει τη μπάνκα με Κορέα - Νέα μεγάλη μεταγραφή προ των πυλών

Ο Παναθηναϊκός έφερε στην Ελλάδα τον Αζεντίν Ουναχί, αλλά δεν σταματά εκεί και είναι σε συζητήσεις με την Ίντερ για τον Αργεντινό επιθετικό, Χοακίν Κορέα. 

Παναθηναϊκός: Τινάζει τη μπάνκα με Κορέα - Νέα μεγάλη μεταγραφή προ των πυλών
EPA/MATTEO BAZZI
1'

Ένα απίστευτο ντεμαράζ πραγματοποιεί ο Παναθηναϊκός στην εκπνοή του χρονικού ορίου (απόψε στις 12 τα μεσάνυχτα) για μεταγραφές που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη League Phase των τριών ευρωπαϊκών διοργανώσεων της UEFA.

Οι πράσινοι έφεραν το βράδυ της Τρίτης στην Ελλάδα τον 24χρονο Μαροκινό κεντρικό χαφ, Αζεντίν Ουναχί, ως δανεικό από τη Μαρσέιγ με ρήτρα αγοράς ύψους 11,5 εκατ. ευρώ. Αλλά δεν σταματούν εκεί!

Ο Παναθηναϊκός έχει στα σκαριά μία ακόμη ηχηρή περίπτωση για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής. Τον Αργεντινό άσο της Ιντερ, Χοακίν Κορέα!

Ο 30χρονος, που αγωνίζεται κυρίως πίσω από τον φορ, αλλά παίζει με την ίδια άνεση τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και ως αριστερός εξτρέμ, δεν υπολογίζεται από την ιταλική ομάδα και πρόσφατα βγήκε εκτός ευρωπαϊκής λίστας, με συνέπεια να επιθυμεί να πάρει μεταγραφή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κορέα είναι ο εκλεκτός του Ντιέγκο Αλόνσο, προκειμένου να υπάρξει ενίσχυση στη γραμμή κρούσης της ομάδας ενόψει και της επικείμενης αποχώρησης του Αντράζ Σπόραρ.

Το πλουσιοπάροχο συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025 και ο Παναθηναϊκός θέλει να το εκμεταλλευτεί για να πετύχει ένα καλό deal με την Ίντερ.

Ο Χοακίν Κορέα έχει 19 συμμετοχές στην εθνική Αργεντινής με 4 γκολ. Πριν από δύο καλοκαίρια οι νερατζούρι δαπάνησαν 27.5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν από τη Λάτσιο, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στη Μαρσέιγ.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή