Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στους Ultras της Ίντερ – Δολοφονήθηκε νεαρός οπαδός

Εμφύλιος στους οπαδούς της Ίντερ, με τον αρχηγό των Ultras να δολοφονεί νεαρό που αμφισβητούσε την κυριαρχία του, ενώ και ο ίδιος τραυματίστηκε.

Ξέφυγε η κατάσταση με την εμφύλια διαμάχη στους οπαδούς της Ίντερ. Ο τραγικός απολογισμός είναι ένας νεκρός κι ένας τραυματίας, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας. Με την κατάσταση στο εσωτερικό των Ultras των «νερατζούρι» να μην έχει ηρεμήσει.

Το πρωί της Τεράρτης στο Μπεσόντζι του Μιλάνου, ο Αντρέα Μπερέτα συναντήθηκε με τον Αντόνιο Μπελότσο. Ο πρώτος θεωρείται ιστορικός ηγέτης των οπαδών της Ίντερ, ενώ ο δεύτερος φανατικός υποστηρικτής των «νερατζούρι» και γιος γνωστού μαφιόζου της περιοχής.

Ο συγκεκριμένος, μάλιστα, έλειπε απ’ το Μιλάνο και γύρισε πριν λίγο καιρό. Με την επιστροφή του άρχισε τις προσπάθειες για να πάρει τα ηνία της αρχηγίας των Ultras απ’ τον Μπερέτα.

Αυτό θεωρείται και ο λόγος της μεγάλης έντασης που κατέληξε σε φονικό. Οι δυο τους συναντήθηκαν και βρίσκονταν μέσα σε αυτοκίνητο. Μετά από τσακωμό, ο Μπελότσο πυροβόλησε τον Μπερέτα και τον τραυμάτισε. Όμως κατόρθωσε να βγάλει μαχαίρι και να τον χτυπήσει δύο φορές στο λαιμό. Με αποτέλεσμα 26χρονος να χάσει τη ζωή του.

Ο αρχηγός των Ultras προσπάθησε να διαφύγει, αλλά συνελήφθη όντας τραυματισμένος.