Παναθηναϊκός, Δούκας: «Πρώτα θα γίνει αγώνας στο Βοτανικό και μετά θα γκρεμιστεί η Λεωφόρος»

Παναθηναϊκός: Με μεγάλη δύναμη προχωρά το έργο της Διπλής Ανάπλασης όπως τόνισε ο Χάρης Δούκας.
Ο Δήμαρχος Αθηναίων μίλησε για την πορεία της Διπλής Ανάπλασης
INTIME NEWS

Ο Δήμαρχος Αθηναίων ξεκαθάρισε πως η ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας δεν πρόκειται να… πειραχθεί, αν οι «πράσινοι» δεν μπουν στις εγκαταστάσεις του Βοτανικού και δώσουν το πρώτο τους ματς.

Παράλληλα, όπως τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στον «ΣΚΑΪ» έχει προχωρήσει η συμβολαιοποίηση του έργου και η Διπλή Ανάπλαση προχωρά με μεγάλη δύναμη.

Αρχικά, ο Χάρης Δούκας τόνισε: «Προχωράει με πολύ μεγάλη δύναμη η Διπλή Ανάπλαση, όπου ήταν ένας σκουπιδότοπος. Εκεί που θα γινόταν το γήπεδο, υπήρχαν μπάζα δέκα μέτρων, αντί να είναι έτοιμο για να μπουν τα μπετά».

Και συνέχισε: «Οι μπουλντόζες υπάρχουν ήδη, καθαρίζουν τα γύρω-γύρω και σκάβουν. Έχει ήδη προχωρήσει η συμβολαιοποίηση. Θα είναι μία πολύ μεγάλη ανάσα. Υπάρχει το γήπεδο του Ερασιτέχνη και μία έκταση πρασίνου που θα είναι 1,5 φορά ο εθνικός κήπος».

Μάλιστα, ο Δήμαρχος Αθηναίων ήταν ξεκάθαρος για το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας: «Πρώτα θα μπει η ομάδα του Παναθηναϊκού (σ.σ. στο νέο γήπεδο) και θα δώσει το πρώτο παιχνίδι και στη συνέχεια θα προχωρήσει η δεύτερη φάση της Διπλής Ανάπλασης».

Δείτε τις ατάκες του μετά το 6:30 του βίντεο:

Σχετικές ειδήσεις