Nations League, Ελλάδα - Φινλανδία: Live 3-0 (τελικό) - Νικηφόρο ντεμπούτο για Γιοβάνοβιτς

Παρακολουθήστε και σχολιάστε τον αγώνα Ελλάδα - Φινλανδία στην πρεμιέρα του Nations League.
INTIME SPORTS

Στις 21:45 η γαλανόλευκη δίνει τον πρώτο της αγώνα στην εποχή Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Αντίπαλος η πάντα υπολογίσιμη αντίπαλος, Φινλανδία. Για το 2ο γκρουπ της Β’ κατηγορίας, η Ελλάδα παίζει το πρώτο ματς στην έδρα της. Θυμίζουμε πως στον όμιλο βρίσκονται επίσης η Αγγλία και η Ιρλανδία (επόμενη αντίπαλος σε λίγες μέρες).

Παράλληλα, ο αγώνας με τους Σκανδιναβούς σηματοδοτεί και την επιστροφή της Εθνικής μας στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ψάχνοντας εκεί την ώθηση για νέες επιτυχίες και εποχές δόξας. Η προπώληση των εισιτηρίων έδειξε πως ο κόσμος θα είναι στο πλευρό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και θα υπάρχει μεγάλη παρουσία φιλάθλων απόψε.

Παράλληλα, ντεμπούτο κάνει στην Εθνική ομάδα και ο Χρήστος Ζαφείρης. Ο νεαρός που επέλεξε την Ελλάδα και απέρριψε τη Νορβηγία. Γιατί όπως δήλωσε είναι Έλληνας και ήθελε η οικογένειά του να τον δει να αγωνίζεται με τα χρώματά της και το εθνόσημο στο στήθος! Φυσικά ο μέσος της Σλάβια Πράγας είναι μεγάλο ταλέντο και μπορεί να δώσει πολλά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα όπως την έχει στο μυαλό του. Οι Φινλανδοί απ’ την άλλη είναι ένα σύνολο με αρκετή ενέργεια και κινητικότητα, καλοί στην άμυνα και στις μεταβάσεις. Γι’ αυτό και στις τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων, αποδείχθηκαν πολύ δύσκολος αντίπαλος.

Παρακολουθήστε και σχολιάστε τον αγώνα:

Σχετικές ειδήσεις