Nations League: Η Αγγλία «καθάρισε» την Ιρλανδία για τον όμιλο της Ελλάδας

Nations League: Οι Άγγλοι επικράτησαν 2-0 της Ιρλανδίας, δείχνοντας πως είναι το μεγάλο φαβορί στον όμιλο που συμμετέχει και η Ελλάδα.

Ο 2ος όμιλος της Β’ κατηγορίας του Nations League, έχει ξεκάθαρο φαβορί: Την Αγγλία. Ελλάδα, Ιρλανδία και Φινλανδία θα προσπαθήσουν να την απειλήσουν, αν αυτό γίνει εφικτό. Τα «λιοντάρια» άρχισαν… σβηστά με νίκη τις υποχρεώσεις τους, επικρατώντας 2-0 των Ιρλανδών. Σε ένα παιχνίδι όπως οι Ράις και Γκρίλις ήταν στο επίκεντρο, με τους Ιρλανδούς να τους θεωρούν «προδότες».

Όλα αυτά λίγες μέρες (10/9) πριν πάει η Εθνική μας στο Δουβλίνο να αντιμετωπίσει τους Ιρλανδούς. Μάλιστα οι Άγγλοι δεν χρειάστηκε καν να… ανεβάσουν ταχύτητα.

Οι… προδότες των Ιρλανδών, Ντέκλαν Ράις και Τζακ Γκρίλις (έχουν παίξει στις μικρές Εθνικές της χώρας πριν επιλέξουν την Αγγλία) έκαναν τη διαφορά για την ομάδα του Λι Κάρσλεϊ που έκανε ντεμπούτο στον πάγκο των Άγγλων, όντας υπηρεσιακός.

Στο 11ο λεπτό ο χαφ της Άρσεναλ άνοιξε το σκορ, ενώ ένα τέταρτο μετά έκανε την ασίστ στον Γκρίλις για το δεύτερο γκολ των «λιονταριών» που διαμόρφωσε και το τελικό σκορ.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ (Χάλγκριμσον): Κέλεχερ, Κόουλμαν (58' Ο'Μπράιεν), Κόλινς, Ο'Σέι, Μπρέιντι (82' Φέργκιουσον), Ντόχερτι (58' Νάιτ), Μολούμπι, Σμόλμποουν (75' Μπράουν), Σμόντκις, Ογκμπένε, Ίντα (75' ΜακΑτίρ)

ΑΓΓΛΙΑ (Κάρσλεϊ): Πίκφορντ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μαγκουάιρ (85' Στόουνς), Γκουέχι, Κόλγουιλ, Μέινου (78' Γκόμες), Ράις, Γκρίλις (77' Γκιμπς-Γουάιτ), Σακά, Κέιν (85' Μπόουεν), Γκόρντον (78' Έζε)