Αζεντίν Ουναχί: «Χρειαζόμουν ένα κλαμπ που θα με βοηθήσει»

Ο Μαροκινός που θα αγωνίζεται πλέον στον Παναθηναϊκό, έκανε δηλώσεις στην «Marca» αναφορικά με την απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα.

Αζεντίν Ουναχί: «Χρειαζόμουν ένα κλαμπ που θα με βοηθήσει»
INTIME SPORTS
1'

Ο Αζεντίν Ουναχί αποτελεί μία απ’ τις κορυφαίες μεταγραφές στην Ελλάδα την θερινή περίοδο. Ο Μαροκινός άσος της Μαρσέιγ, ήρθε δανεικός στον Παναθηναϊκό, γιατί θέλει να ξαναβρεί τη χαρά του ποδοσφαίρου στο «τριφύλλι». Θέλει να βοηθηθεί να επικεντρωθεί στο άθλημα και μόνο.

Αυτό είπε ο ίδιος στη «Marca». Με δηλώσεις του στο κορυφαίο ισπανικό Μέσο, ξεκαθάρισε πως είχε διάφορα προβλήματα την περασμένη σεζόν, για τα οποία έριξε το φταίξιμο στον εαυτό του.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Η αγορά ήταν πολύ περίπλοκη για μένα. Πέρασα ορισμένες δύσκολες στιγμές, αλλά αυτή η κατάσταση με έκανε πιο δυνατό. Δεν θέλω να κάνω τα ίδια λάθη με το παρελθόν.

Είμαι ένας παίκτης που δουλεύει με την καρδιά του και θέλω να αισθάνομαι ότι με αγαπούν. Η περσινή σεζόν ήταν δύσκολη για μένα. Είχα έναν τραυματισμό και προσωπικά προβλήματα, εκτός ποδοσφαίρου, που με επηρέασαν. Δεν δούλεψα αρκετά σκληρά και αυτό το αποδέχομαι. Τώρα όμως έχω νέα νοοτροπία και χρειαζόμουν ένα κλαμπ που θα με βοηθήσει να επικεντρωθώ ξανά στο ποδόσφαιρο».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή