Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Ρέτσο και Μασούρα - Πότε αναμένεται το ντεμπούτο Γουίλιαν

Ολυμπιακός: Οι Παναγιώτης Ρέτσος και Γιώργος Μασούρας είναι οι «πονοκέφαλοι» που αντιμετωπίζει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, τη στιγμή που ο Γουίλιαν συνεχίζει το πρόγραμμά του για την πλήρη ένταξή του στην ομάδα.
Τι ισχύει με τους τραυματισμούς των δύο "ερυθρόλευκων" ποδοσφαιριστών
Eurokinissi

Τις τελευταίες υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων περιμένει ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού, προκειμένου να αρχίσει να κάνει τα πλάνα του για την επιστροφή των «ερυθρόλευκων» στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Πρώτος αντίπαλος για τους Πειραιώτες είναι ο Παναιτωλικός στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο έμπειρος κόουτς έχει δύο λόγους για να «πονοκεφαλιάζει», μια και οι Παναγιώτης Ρέτσος και Γιώργος Μασούρας ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών. Ο Έλληνας αμυντικός δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει την κάκωση στο γόνατό του και η κατάστασή του επανεκτιμάται συνέχεια στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Ο διεθνής άσος θεωρείται δεδομένο πως θα απουσιάσει από τη «μάχη» με τους Αγρινιώτες, ενώ αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον Άρη, ούτως ώστε να είναι ετοιμοπόλεμος στην πρεμιέρα της League Phase με την Λιόν στη Γαλλία.

Όσον αφορά στον Γιώργο Μασούρα, ο οποίος «κόπηκε» λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της Εθνικής Ελλάδας με την Φινλανδία στο «Γ. Καραϊσκάκης» αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και όπως όλα δείχνουν θα μείνει εκτός από την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό για την 4η αγωνιστική της Super League.

Τέλος, ο Γουίλιαν συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος. Ο Βραζιλιάνος βρέθηκε την Κυριακή (08/09) στην Αγγλία για να μαζέψει τα πράγματά του και θα επιστρέψει για μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα.

Παρά το γεγονός πως δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προσανατολίζεται να τον πάρει στην αποστολή για τον αγώνα με τους Αγρινιώτες, ούτως ώστε να του δώσει την ευκαιρία να πάρει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Σχετικές ειδήσεις