Αργεντινή: Πρόεδρος ομάδας έκανε «ντου» σε διαιτητές με όπλο μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του

Αργεντινή: Σάλος έχει προκληθεί στην χώρα από την επίθεση του προέδρου της Τάγερες, Αντρέ Φάσι, προς τους διαιτητές του αγώνα με την Μπόκα, με τους τελευταίους να τον κατηγορούν πως είχε μαζί του όπλο.

Επεισόδια Αργεντινή
Χαμός σε αγώνα στην Αργεντινή με πρόεδρο ομάδας να βγάζει όπλο σε διαιτητές
Print Screen / X
1'

Έντονο ήταν το… τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης της Τάγερες με την Μπόκα Τζούνιορς για το Κύπελλο της Αργεντινής, όταν ο Αντρέ Φάσι, ο πρόεδρος της πρώτης, έκανε «ντου» στους διαιτητές, μετά το τέλος του αγώνα και κατηγορήθηκε πως είχε μαζί του όπλο.

Στο εν λόγω ματς, η Τάγερες είχε έντονα παράπονα από τη διαιτησία, καθώς όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι της ομάδας, το τέρμα που σημείωσε η Μπόκα με τον Αγκουΐρε δεν έπρεπε να μετρήσει, αφού η μπάλα είχε περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου.

Η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι, όπου η Μπόκα πήρε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση, επικρατώντας 8-7. Όμως, μετά το τέλος, εκτυλίχθηκαν «άγριες» σκηνές στα αποδυτήρια. Σύμφωνα με τον Μέρλος, τον διαιτητή του αγώνα, ο πρόεδρος της Τάγερες εμφανίστηκε με μεγάλη συνοδεία, η οποία έδειξε όπλα στους ρέφερι και τους απείλησε.

Από την πλευρά του, ο Αντρέ Φάσι υποστήριξε πως ο διαιτητής αντέδρασε έντονα στα παράπονα της ομάδας και γρονθοκόπησε και κλώτσησε τον Ούγκο Γκάτι, τον αντιπρόεδρο της Τάγερες.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή