UEFA: Τα εξασφαλισμένα έσοδα Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού σε Europa και Conference League

UEFA: Σημαντικά είναι τα ποσά που έχουν εξασφαλίσει ως έσοδα οι τρεις εκπρόσωποι της Ελλάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ήτοι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ στη League Phase του Europa League και ο Παναθηναϊκός σ’ αυτήν του Conference League.
Αυτά είναι τα έσοδα των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFA
INTIME SPORTS

Σε λίγες εβδομάδες οι τρεις εκπρόσωποι της χώρας μας θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στις διοργανώσεις της UEFA για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πρώτοι στη… μάχη θα πέσουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, οι οποίοι μετέχουν στην League Phase του Europa League και θα κάνουν πρεμιέρα στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου. Λίγες μέρες αργότερα, στις 3 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει και ο Παναθηναϊκός στην League Phase του Conference League.

Με αφορμή την επερχόμενη εκκίνηση των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, η ιστοσελίδα «Football meets data» δημοσίευσε τα εκτιμώμενα χρήματα που θεωρούνται δεδομένα για τις ομάδες που μετέχουν στις δύο διοργανώσεις. Αυτά τα ποσά είναι η… βάση των εσόδων για τους συλλόγους, τα οποία μπορούν να αυξηθούν ανάλογα με τα αποτελέσματα και την πορεία που θα έχουν στην Ευρώπη.

Στην… κορυφή της «ελληνικής» λίστας βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει εξασφαλισμένα 11.964.000 ευρώ, λίγα περισσότερα από τα 10.346.000 ευρώ που… περιμένει ο ΠΑΟΚ. Σαφώς πιο… κάτω είναι ο Παναθηναϊκός που μετέχει στην τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και τα σίγουρα έσοδά του ανέρχονται σε 5.432.000 ευρώ.

Τα εξασφαλισμένα έσοδα των ομάδων στο Europa League

Τα εξασφαλισμένα έσοδα των ομάδων στο Conference League

Σχετικές ειδήσεις