Μεταγραφές, ΑΕΚ: «Βόμβα» με Φοφανά - «Δανεικός από την Τσέλσι με οψιόν για το καλοκαίρι»

Μεταγραφές: Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μίας ακόμα σημαντικής προσθήκης βρίσκεται η ΑΕΚ με την απόκτηση του Ντάτρο Φοφανά από την Τσέλσι.
Σημαντική ενίσχυση για την ΑΕΚ στο φινάλε των μεταγραφών
EPA/PETER POWELL, ΑΜΠΕ

Το απόγευμα της Τρίτης (10/02) η ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Φραντζί Πιερό για την κορυφή της επίθεσης, όμως, το πλάνο ενίσχυσης της Ένωσης φαίνεται πως δεν σταματά εκεί. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο «Δικέφαλος» ετοιμάζεται για τη μεταγραφή και του Ντάτρο Φοφανά.

Ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού αποτέλεσε τη βασική επιλογή των «κιτρινόμαυρων» τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο, οι επαφές με την Τσέλσι δεν είχαν καταλήξει σε συμφωνία. Όμως, όπως όλα δείχνουν υπάρχει ανατροπή δεδομένων λίγες ώρες πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου στην Ελλάδα.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, που θεωρείται ειδικός στις μεταγραφές, υποστήριξε με μήνυμά του στα social media, πως ο Ντάτρο Φοφανά θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και την ΑΕΚ, ως δανεικός για έναν χρόνο από την Τσέλσι.

Μάλιστα, στη συμφωνία των δύο ομάδων υπάρχει και οψιόν για το ερχόμενο καλοκαίρι, η οποία φτάνει τις 20.000.000 λίρες, όμως, δεν είναι υποχρεωτική. Κάτι αντίστοιχο υποστήριξε και ο Μιγκέλ Ντιλέινι, ρεπόρτερ της «Independent» κάνοντας λόγο για συμφωνία του παίκτη με την ΑΕΚ.

Σχετικές ειδήσεις