ΑΕΚ: Θέλει τον τίτλο ο Πιερό - Η επική ατάκα Ηλιόπουλου - «Είσαι αντάρτης»

ΑΕΚ: Χαρούμενος που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και την Ένωση εμφανίστηκε ο Φραντζί Πιερό, που είχε συνάντηση και με τον Μάριο Ηλιόπουλο.

Φραντζί Πιερό
Ο δυναμικός επιθετικός... συστήθηκε στους οπαδούς της Ένωσης
INTIME SPORTS
1'

Από το απόγευμα της Τρίτης (10/09) ο διεθνής άσος είναι παίκτης της ΑΕΚ. Η Ένωση ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον θηριώδη ποδοσφαιριστή και στην συνέχεια, ο Αϊτινός φορ βρέθηκε στην «OPAP Arena» όπου ξεναγήθηκε στους χώρους του γηπέδου.

Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής είχε συνάντηση και με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Μάριο Ηλιόπουλο, ο οποίος τον υποδέχθηκε, λέγοντάς του: «Είσαι αντάρτης για την ΑΕΚ και αυτό είναι το σπίτι σου. Σκόραρε».

Στη συνέχεια, ο διεθνής επιθετικός μίλησε για τη νέα... σελίδα στην καριέρα του: «Γεια σας παιδιά, το όνομά μου είναι Φράντζι Πιερό. Είμαι από την Αϊτή, είμαι 29 χρονών, είμαι επιθετικός. Ανυπομονώ να ξεκινήσω, να σκοράρω πολλά γκολ για εσάς και επίσης να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και επίσης να κερδίσουμε το πρωτάθλημα».

Και κατέληξε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και είμαι μέλος της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής ομάδας τη Ελλάδας. Το όνομά μου είναι Φράντζι Πιερό. Τώρα ξέρετε ποιος είμαι. Ανυπομονώ να σας δω, εδώ».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή