ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Με Ντραγκόφσκι για το ντέρμπι - Επιστρέφουν και οι τελευταίοι διεθνείς

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Το «παρών» στην προπόνηση της Τετάρτης (11/09) έδωσε ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, ενώ την Πέμπτη (12/09) αναμένονται και οι τελευταίες επιστροφές.
«Παρών» ο Πολωνός τερματοφύλακας ενόψει ντέρμπι
INTIME SPORTS

Τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Πολωνίας ολοκλήρωσε ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και την Τετάρτη (11/09) βρέθηκε κανονικά στο Αθλητικό Κέντρο στο Κορωπί, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Ντιέγκο Αλόνσο.

Ο τεχνικός ηγέτης των «πράσινων» ετοιμάζει τα πλάνα του για το πρώτο ντέρμπι της φετινής Super League και περιμένει την επιστροφή των διεθνών για τις τελικές αποφάσεις. Οι περισσότεροι αναμένεται να επιστρέψουν στην προπόνηση της Πέμπτης (12/09), μ' έναν μικρό... αστερίσκο.

Συγκεκριμένα, οι Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Βαγιαννίδης, Σπόραρ, Τσέριν και Ουνάι αναμένεται να δώσουν κανονικά το «παρών», ενώ υπάρχει ενδεχόμενο ο Πελίστρι να μην προλάβει να είναι στην Αθήνα την ώρα που θα ξεκινήσει το πρόγραμμα.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα της Τετάρτης (11/09) στον Παναθηναϊκό, αφιερώθηκε στην κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη στην επίθεση και ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στημένες φάσεις.

Σχετικές ειδήσεις