ΠΑΟΚ: Πάει για το «μπαμ» με Λόβρεν στη λήξη της μεταγραφικής περιόδου

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη Λιόν για τη μεταγραφή του διεθνή Κροάτη στόπερ Ντέγιαν Λόβρεν.

ΠΑΟΚ: Πάει για το «μπαμ» με Λόβρεν στη λήξη της μεταγραφικής περιόδου
EPA/Tolga Bozoglu
1'

Με τη μεταγραφική περίοδο στην Ελλάδα να ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (11/9), ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να κάνει ένα σπουδαίο «χτύπημα».

Όπως μετέδωσε ο διάσημος Ιταλός ρεπόρτερ, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η ελληνική ομάδα βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ντέγιαν Λόβρεν.

Πρόκειται για τον διεθνή Κροάτη κεντρικό αμυντικό, που το 2018 αναδείχθηκε δευτεραθλητής κόσμου στο Μουντιάλ της Ρωσίας, ενώ στο Κατάρ το 2022 πήρε το χάλκινο μετάλλιο, δίπλα στον Λούκα Μόντριτς.

Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός, ύψους 1.88μ., παίζει από τον Ιανουάριο του 2023 στη Λιόν και πέρσι «μέτρησε» 11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Λόβρεν αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και το 2010 βρέθηκε στη Λιόν. Ακολούθησε η μεταγραφή στη Σαουθάμπτον το 2013, απ' όπου τον απέκτησε η Λίβερπουλ και τον κράτησε για 6 σεζόν. Το 2021 φόρεσε τη φανέλα της Ζενίτ για 2,5 χρόνια, πριν επιστρέψει στη Λιόν.

Αυτό που ουσιαστικά απομένει είναι η προφορική συμφωνία να μεταφερθεί στα... χαρτιά μέσα στις επόμενες ώρες, ώστε να προλάβει να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του ΠΑΟΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έψαχνε ένα στόπερ για να ενισχύσει την αμυντική του γραμμή και φαίνεται πως βρήκε την καλύτερη δυνατή λύση σε αυτό το χρονικό σημείο, στο πρόσωπο του Ντέγιαν Λόβρεν.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή