Άρης: Ένοχος για σεξουαλική παρενόχληση ο Ούγκο Μάγιο – Αυτή είναι η ποινή του, καταθέτει έφεση

Άρης: Το Δικαστήριο της Βαρκελώνης έκρινε ένοχο τον Ούγκο Μάγιο για σεξουαλική παρενόχληση.

Ούγκο Μάγιο Άρης
EUROKINISSI
2'

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο, το οποίο φτάνει τις 7.000 ευρώ (μαζί με τα δικαστικά έξοδα).

Ο Ούγκο Μάγιο κατηγορήθηκε για το περιστατικό που έλαβε χώρα στην αναμέτρηση της Θέλτα, της οποίας ήταν αρχηγός, με αντίπαλο την Εσπανιόλ.

Η μασκότ της ομάδας από τη Βαρκελώνη είχε καταγγείλει στον 33χρονο αμυντικό ότι έπιασε το στήθος της στον αγωνιστικό χώρο, την ώρα που γίνονταν οι καθιερωμένες χειραψίες των παικτών.

Ο Μάγιο αρνήθηκε τις κατηγορίες, υπογραμμίζοντας ότι δεν θα μπορούσε να γνωρίζει ότι ήταν γυναίκα μέσα από τη στολή. Το Δικαστήριο της Βαρκελώνης, όμως, δικαίωσε τη γυναίκα κι επέβαλε πρόστιμο για ηθική βλάβη. Ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να καταβάλει δέκα ευρώ ανά μέρα για 10 μήνες, ήτοι ένα ποσό κοντά στις 6.000 ευρώ, συν 1.000 ευρώ για τα δικαστικά έξοδα. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της Ισπανίας, ο Μάγιο υπέπεσε σε αντιφάσεις στην απολογία τους, με αποτέλεσμα να μην γίνει δεκτό το περιεχόμενο της.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο παίκτης του Άρη δικάστηκε με τον παλαιό ποινικό κώδικα, εκείνον που ίσχυε όταν συνέβη το περιστατικό κι όχι με τον νέο που τέθηκε σε ισχύ το 2023. Τα ρεπορτάζ στην ιβηρική χώρα, υποστηρίζουν ότι η γυναίκα ζήτησε μεγαλύτερο πρόστιμο, ενώ ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή