Γιάννης Παπαστεφανάκης: Ολοκληρώθηκε η επέμβαση του μικρού φίλου του ΠΑΟΚ στις ΗΠΑ

Ο μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης υποβλήθηκε σε 4ωρη επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο Saint Louis Children’s Hospital των ΗΠΑ με στόχο να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Γιάννης Παπαστεφανάκης: Ολοκληρώθηκε η επέμβαση του μικρού φίλου του ΠΑΟΚ στις ΗΠΑ
Intime
1'

Ο μικρός Γιάννης έχει γίνει πασίγνωστος στο πανελλήνιο με τις εμφανίσεις του σε πολλούς ποδοσφαιρικούς αγώνες και τα σπουδαία μηνύματα ευγενούς άμιλλας που στέλνει σε κάθε ευκαιρία.

Ο φίλος του ΠΑΟΚ πέρασε την πόρτα του χειρουργείου στο Saint Louis Children’s Hospital των ΗΠΑ για να υποβληθεί σε ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο, επιλεκτικής ριζιαίας ριζοτομής, μια επέμβαση που αναμένεται να εξαλείψει τη σπαστικότητα στα άκρα του, δίνοντάς του τη δυνατότητα εφόσον όλα πάνε καλά, να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Μετά από τέσσερις ώρες η χειρουργική επέμβαση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, με τον μικρό Γιάννη να αναρρώνει από τη νάρκωση.

Ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ θα παραμείνει για 1-1,5 μήνα στις ΗΠΑ, ενώ επιστρέφοντας στην Ελλάδα θα συνεχίσει με ειδικό πρόγραμμα και στόχο να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Ο ισχυρός άνδρας του Δικέφαλου, Ιβάν Σαββίδης φρόντισε να καλύψει όλα τα έξοδα και μάλιστα λίγο πριν την αναχώρησή του για τις ΗΠΑ, φρόντισε να γιορτάσει ο Γιάννης τα γενέθλιά του μαζί με όλη την ομάδα του ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να του χαρίζει ένα μπουφάν και τον αγαπημένο του σκούφο, ενώ οι ποδοσφαιριστές του χάρισαν έναν σταυρό για να τον συντροφεύει.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram πριν την επέμβαση:

mikros-giannis-usa.jpg

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή