Νέο μυθικό ρεκόρ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο - Πάνω από 1 δισεκατομμύριο ακόλουθοι στα social media

Λίγο πριν την ποδοσφαιρική του «δύση», ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα καθώς τα ξημερώματα της Παρασκευής, κατέρριψε ένα – ομολογούμενος – ασύλληπτο ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, έγινε ο πρώτος που κατάφερε να περάσει το 1 δισεκατομμύριο ακολούθους συνολικά, στα βασικότερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα:

  • Στο Instagram έχει ξεπεράσει τους 639 εκατ. ακολούθους
  • Στο Facebook έχει ξεπεράσει τους 170 εκατ. ακολούθους
  • Στο Χ εχει ξεπεράσει τα 113 εκατ. ακολούθων
  • Στο YouTube έχει ξεπεράσει τους 60 εκατ. ακολούθους
  • Στο Kuaishou (κάτι σαν το TikTok) έχει ξεπεράσει τους 9 εκατ. ακολούθους
  • Στο Weibo (η κινεζική έκδοση του X) έχει ξεπεράσει τους 60 εκατ. ακολούθους.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με αφορμή το επίτευγμα του 1 δισεκ., σε ανάρτησή του στο Instagram και στο Χ ευχαρίστησε τους ακόλουθούς του λέγοντας τα εξής:

«Γράψαμε ιστορία - 1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ followers! Αυτό είναι κάτι περισσότερο από ένας απλός αριθμός - είναι μια απόδειξη του κοινού μας πάθους, της ορμής και της αγάπης μας για το παιχνίδι και όχι μόνο.

Από τους δρόμους της Μαδέιρα μέχρι τις μεγαλύτερες σκηνές του κόσμου, πάντα έπαιζα για την οικογένειά μου και για εσάς, και τώρα 1 δισεκατομμύριο από εμάς στεκόμαστε μαζί.

Ήσασταν μαζί μου σε κάθε μου βήμα, σε όλα τα πάνω και τα κάτω. Αυτό το ταξίδι είναι το δικό μας ταξίδι, και μαζί έχουμε αποδείξει ότι δεν υπάρχουν όρια σε αυτό που θέλουμε να επιτύχουμε.

Σας ευχαριστώ που πιστεύετε σε μένα, για την υποστήριξή σας και που είστε κομμάτι της ζωής μου. Τα καλύτερα έρχονται και θα συνεχίσουμε να πιέζουμε, να κερδίζουμε και να γράφουμε ιστορία μαζί».