Σβεν Γκόραν Έρικσον: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» στον Σουηδό – Στην κηδεία του ο Ντέιβιντ Μπέκαμ

Σβεν Γκόραν Έρικσον: Το τελευταίο «αντίο» στον σπουδαίο προπονητή και άνθρωπο είπαν, την Παρασκευή (13/9), τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Σβεν Γκόραν Έρικσον
Χ / @DailyMirror
2'

Ο Έρικσον έφυγε από τη ζωή στις 26 Αυγούστου, έπειτα από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Την Παρασκευή (13/9) πραγματοποιήθηκε η κηδεία του άλλοτε τεχνικού της Αγγλίας, με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να δίνει το «παρών». Ο νυν πρόεδρος της Ίντερ Μαϊάμι υπήρξε αρχηγός την περίοδο που ο Σουηδός βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία των «Τριών Λιονταριών».

Ο Μπέκαμ, ο οποίος ήταν ένας από τους συνολικά 600 περευρισκόμενους, ταξίδεψε με το ιδιωτικό του τζετ στη Σουηδία για να αποτίσει φόρο τιμής στον Έρικσον, με τον οποίο είχε εξαιρετική σχέση.

Στην εκκλησία, όπου πραγματοποιήθηκε η λειτουργία υπήρχε μια μεγάλη οθόνη με την εικόνα του εκλιπόντος και μέσα από εκείνη εκατοντάδες κόσμου, που είχε μαζευτεί απ' έξω, είχε την ευκαιρία να δει την τελετή. Μαζί τα παιδιά του Γιόχαν και Λίνα, στη νεκρώσιμη ακολουθία βρέθηκε η άλλοτε σύντροφος του, Νάνσι Ντελόλιο, αλλά και η τελευταία του παρτενέρ, Γιάνισεθ Αλσίδες.

Η κηδεία προκάλεσε ρίγη συγκίνησης, καθώς περιλάμβανε τα τραγούδια «Candle in the Wind», «My Way» και μια συγκινητική αποχαιρετιστήρια δοξολογία από την οικογένεια των αγαπημένων του προσώπων.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή