ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Πρώτο ντέρμπι με μεγάλο ενδιαφέρον! - Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Super League

Super League: Η επιστροφή στη δράση φέρνει και το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν, καθώς η 4η αγωνιστική περιλαμβάνει το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκό, το οποίο παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, όσον αφορά στη μάχη του τίτλου.
INTIME SPORTS

Μετά τους αγώνες της Εθνικής στο Nations League, η Super League επιστρέφει με ένα σπουδαίο ματς που παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον!

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν, το οποίο έρχεται μεν νωρίς, αλλά είναι καθοριστικής σημασίας, ενόψει της συνέχειας στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας θα επιδιώξουν να κάνουν το «4 στα 4», παραμένοντας στην κορυφή και παράλληλα να βάλουν πολλά προβλήματα σε έναν από τους άλλους διεκδικητές του τίτλου. Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι» έχουν ξεκινήσει με σημαντικές απώλειες την αγωνιστική περίοδο κι ο αγώνας έχει χαρακτήρα «τελικού», καθώς σε περίπτωση ήττας θα μείνει στο -8 από την πρώτη θέση!

Ο Ολυμπιακός είναι το απόλυτο φαβορί κόντρα στον Παναιτωλικό, κάτι που θέλει να επιβεβαιώσει και στο χορτάρι του «Γ. Καραϊσκάκης». Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα επιδιώξει να διατηρήσει το απόλυτο και στη συνέχεια θα περιμένει απώλεια του ΠΑΟΚ, ώστε να μείνει μόνη πρώτη στην κορυφή.

Στην Κρήτη, ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Άρη, σε μια κόντρα ομάδων που έχουν ως στόχο να διεκδικήσουν την πέμπτη θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ το πρόγραμμα της ημέρας (14/9) ανοίγει με ντέρμπι παραμονής στις Σέρρες, όπου Πανσερραϊκός και Λεβαδειακός θα αναζητήσουν το πρώτο τους «τρίποντο». Οι γηπεδούχοι έχουν τη χειρότερη άμυνα, ενώ η ομάδα της Βοιωτίας ψάχνει το πρώτο γκολ της στο πρωτάθλημα.

Η αυλαία της αγωνιστικής άνοιξε το Σάββατο (14/9) με δύο αναμετρήσεις.

Η 4η αγωνιστική της Super League

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου

  • Λαμία – Athens Kallithea 0-0
  • Asteras AKTOR – Ατρόμητος 1-2

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου

  • 16:30 Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός Novasports Prime
  • 18:30 Ολυμπιακός – Παναιτωλικός CosmoteSport2HD
  • 20:30 ΟΦΗ – Άρης CosmoteSport1HD
  • 20:30 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός Novasports Prime

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου

  • 20:00 ΑΕΚ – Βόλος CosmoteSport1HD

Η βαθμολογία (σε 3 αγώνες)

  1. Ολυμπιακός 9
  2. ΠΑΟΚ 9
  3. ΑΕΚ 7
  4. Άρης 5
  5. Ατρόμητος 5 -4αγ.
  6. Λαμία 5 -4αγ.
  7. Αστέρας Τρίπολης 4 -4αγ.
  8. ΟΦΗ 4
  9. Παναθηναϊκός 4
  10. Παναιτωλικός 3
  11. Athens Kallithea 3 -4αγ.
  12. Βόλος 3
  13. Λεβαδειακός 1
  14. Πανσερραϊκός 0

Ο πίνακας των σκόρερ

2 ΓΚΟΛ: Ρεγκίς Κρέσπι (Αστέρας Τρίπολης), Ουάρντα (Ατρόμητος), Φουρτάδο (Λαμία), Ελ Κααμπί (Ολυμπιακός), Σβαμπ (ΠΑΟΚ)

1 ΓΚΟΛ: Λιβάι Γκαρσία, Πηλιός, Τσούμπερ, Μουκουντί, Κοϊτά, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον (ΑΕΚ), Μπρόρσον, Σιφουέντες, Μορόν (ΑΡΗΣ), Μπαρτόλο (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ) Ουλντρίκις, Μουτίνιο, Βαλμπουενά (ATHENS KALLITHEA), Καλοσκάμης, Μανσούρ, Καρλίτος (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Μεντιέτα, Κόστα (ΒΟΛΟΣ), Βλαχομήτρος (ΛΑΜΙΑ), Ρόντινεϊ, Μασούρας, Βέλντε, Γιάρεμτσουκ, Μαρτίνς (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Γκονθάλεθ, Φούντας, Σενγκέλια, Γιουνγκ (ΟΦΗ), Μπουζούκης, Ντίας, Λομόνακο (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Τζούρισιτς, Σπόραρ, Τετέ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Μπετανκόρ, Σαλαζάρ (ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ), Ζίβκοβιτς, Καμαρά, Oζντόεφ, Σάστρε, Τισουντάλι (ΠΑΟΚ)

Σχετικές ειδήσεις