ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: «Μέσα» Μπακαγιόκο και Κόλεϊ, οριστικά εκτός ο Τόμας – Η αποστολή του Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Ο Μπράντον Τόμας είναι η μοναδική απουσία του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής στη Super League.
INTIME SPORTS

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το σπουδαίο ματς της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να διατηρήσει το απόλυτο στο πρωτάθλημα, ωστόσο ο Παναθηναϊκός έχει χάσει έδαφος από νωρίς και βλέπει το ματς ως «τελικό».

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στον τραυματία Μπράντον Τόμας, αλλά για πρώτη φορά θα έχει στη διάθεση του τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Τιεμουέ Μπακαγιόκο και Ουμάρ Κόλεϊ.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Κόλι, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ Κωνσταντέλιας, Τάισον, Σορετίρε, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ, Σαμάτα.

Η ώρα και το κανάλι του ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, το οποίο είναι το πρώτο ντέρμπι της σεζόν, θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής (15/9). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports Prime, ενώ μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του και μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις