Κριστιάνο Ρονάλντο: Πρόβλημα με τον CR7 - Χάνει την πρεμιέρα του Champions League Ασίας

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα εμφανιστεί με την Αλ Νασρ στον πρώτο αγώνα του ασιατικού Champions League εξαιτίας μιας λοίμωξης.
EPA/STR

Ατυχία για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, λίγες ημέρες μετά το εκπληκτικό ρεκόρ των 900+ γκολ στην καριέρα του.

Ο Πορτογάλος φορ προσβλήθηκε από ίωση και θα χάσει τον εναρκτήριο αγώνα της Αλ Νασρ στο ασιατικό Champions League με αντίπαλο την Αλ Σόρτα, στο Ιράκ.

«Ο αρχηγός μας, Κριστιάνο Ρονάλντο, δεν αισθανόταν καλά σήμερα και διαγνώστηκε με ιογενή λοίμωξη. Ως εκ τούτου, δεν θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή στο Ιράκ. Ευχόμαστε στον αρχηγό μας ταχεία ανάρρωση», ανέφερε ο σύλλογος στην πλατφόρμα Χ.

Ο 39χρονος Πορτογάλος θα πρέπει να τηρήσει μια περίοδο ανάπαυσης στο Ριάντ, προκειμένου να είναι έτοιμος για το παιχνίδι στη Σαουδική Pro League κόντρα στην Αλ Ετιφάκ, την Παρασκευή (20/9).

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πριν από λίγες μέρες έφτασε το 1 δισεκατομμύριο ακόλουθους συνολικά σε όλα τα κοινωνικά δίκτυά του, στοχεύει στον τίτλο του πρωταθλητή Ασίας με την ομάδα του για να επεκτείνει το τεράστιο παλμαρέ του.

Η πρώτη προσπάθεια με την Αλ Νασρ έληξε με ήττα στα πέναλτι στα προημιτελικά από την μετέπειτα πρωταθλήτρια Αλ Αΐν (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα), νωρίτερα φέτος.

Η διοργάνωση, που μετονομάστηκε σε Elite Champions League, ξεκινά τη Δευτέρα με νέα μορφή, που συγκεντρώνει 24 ομάδες χωρισμένες σε δύο ομίλους των 12 έκαστος, σε ζώνες Ανατολής και Δύσης.

Οι οκτώ καλύτερες ομάδες από κάθε ζώνη θα αγωνιστούν στη φάση των «16» σε διπλούς αγώνες τον Μάρτιο, ενώ η τελική φάση θα διεξαχθεί στη Σαουδική Αραβία από τις 25 Απριλίου έως τις 4 Μαΐου.

Με τις τεράστιες επενδύσεις τους οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας είναι φαβορί, αφού ξόδεψαν τεράστια χρηματικά ποσά τα τελευταία δύο χρόνια για να προσελκύσουν παίκτες όπως ο Ρονάλντο, ο Νεϊμάρ, ο Καρίμ Μπενζεμά, ο Σάντιο Μανέ, ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, ο Ζοάο Κανσέλο και ο Ρούμπεν Νέβες.

Σχετικές ειδήσεις