Super League, Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός 2-2: Ματσάρα χωρίς νικητή στις Σέρρες!

Super League: Ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε 2-0, ο Λεβαδειακός ισοφάρισε (2-2) κι οι δύο ομάδες παραμένουν δίχως νίκη στο πρωτάθλημα, έπειτα από 4 αγώνες – Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι

Πανσερραϊκός - Λεβαδειακός 2-2
INTIME SPORTS
1'

Οι δύο ομάδες έδωσαν μια συγκλονιστική μάχη στις Σέρρες, η οποία ήταν «μοιρασμένη» και τελικά δεν ανέδειξε νικητή.

Πανσερραϊκός και Λεβαδειακός είχαν από ένα ημίχρονο και στο τέλος πήραν από έναν βαθμό. Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στα πρώτα 45 λεπτά, όπου προηγήθηκαν με 2-0, χάρη στο τέρμα του Σαλαζάρ (27’) και το αυτογκόλ του Τσόκαϊ (44’). Μετά την ανάπαυλα, όμως, η ομάδα της Λειβαδιάς ανέβασε την απόδοση του, μείωσε αρχικά με τον Μπάλτσι στο 55ο λεπτό κι ισοφάρισε με τον Ρόμο στο 75’.

Στο φινάλε το ματς έγινε… ροντέο, με τον Λεβαδειακό να μείνει με δέκα παίκτες στο 79’, λόγω της αποβολής του Μορέιρα. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, ακόμα και παίκτη λιγότερο πλησίασαν την… ολική ανατροπή, αλλά ο Κωστή σούταρε άουτ από ευνοϊκή θέση.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Πουλικίδης (Δράμας)
Κίτρινες: Τομάς, Φαρές, Στάικος, Κοντογούλας, Ντέλετιτς, Ντάβιντσον – Τσοκάι, Γιοκέ, Μορέιρα.
Κόκκινες: Μορέιρα (79’)
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκουγκεσασβίλι, Κουτσογούλας (83’ Δεληγιαννίδης), Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Φαρές (62’ Ντάβιντσον), Στάικος, Λιάσος, Σαλαζάρ (62’ Τέρζιτς), Ντέλετιτς, Τομάς (72’ Χατζηστραβός), Μπετανκόρ (72’ Γκίγκιτς).
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκαραβέλης, Γιόκε (31’ Ζίνι), Παπαδόπουλος (75’ Γιαννιώτας), Βήχος, Όζμπολτ (63’ Ρόμο), Τσοκάι (75’ Κωστή), Λιάγκας, Μπάλτσι, Πεντρόζο (75’ Κάσσος), Τσάπρας, Μορέιρα.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή