Super League, ΟΦΗ – Άρης 3-2: Δεύτερη σερί νίκη για τους Κρητικούς

Super League: Ο ΟΦΗ νίκησε 3-2 τον Άρη στο «Γεντί Κουλέ» και πανηγύρισε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα, σε «χορταστικό» ματς για την 4η αγωνιστική.
INTIME SPORTS

«Άλμα» προς τα πάνω στρώματα της βαθμολογίας έκανε η ομάδα της Κρήτης, η οποία πανηγύρισε το δεύτερο διαδοχικό «τρίποντο» της.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 21ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιούνγκ, ενώ έκαναν το 2-0 στο 57ο λεπτό με τον Λαμπρόπουλο. Ο Μορόν ήταν αυτός που έβαλε και πάλι τους «κίτρινους» στο ματς, καθώς ευστόχησε από την άσπρη βούλα στο 68’.

Ο Σαλσίδο σκόραρε (στο 82’) στο ντεμπούτο του στο κι έδωσε ξανά «αέρα» δύο τερμάτων στον ΟΦΗ, ο οποίος πήρε το θετικό αποτέλεσμα, καθώς ο Άρης το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει ξανά με το δεύτερο τέρμα του Μορόν στο 88’.

Διαιτητής: Α. Σιδηρόπουλος
Κίτρινες: Νους, Μπαΐνοβιτς, Αποστολάκης - Νταρίντα, Μορόν
ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Γκονζάλες, Χατζηθεοδωρίδης, Μπρεσάν, Λαμπρόπουλος, Αποστολάκης (78' Κουτενάκης), Μπαΐνοβιτς, Νους (73' Σαλσέδο), Φούντας (73' Μπάκιτς), Σενγκέλια (90'+1 Ριέρα), Γιουνγκ (90΄+1 Καραχάλιος)
ΑΡΗΣ (Ακης Μάντζιος): Κουέστα, Φρίντεκ, Μπράμπετς, Φαμπιάνο (74' Βέλεθ), Μοντόγια, Σιφουέντες (89' Σαμόρα), Νταρίντα (65' Μόντσου), Σίστο (65' Φετφατζίδης), Γκαρθία, Ντιαντί (46' Σαβέριο), Μορόν.

Σχετικές ειδήσεις