AEK: «Δεν έχουμε δικαίωμα στο λάθος» - Το μήνυμα στον κόσμο ενόψει… Παναθηναϊκού

ΑΕΚ: Νέο μήνυμα από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ προς τον κόσμο της ομάδας για τη συμπεριφορά που θα πρέπει να έχει στο ματς με τον Βόλο, για την 4η αγωνιστική της Super League, καθώς ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Βόλο στην «OPAP Arena» και με νίκη θα πιάσει στην κορυφή τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ με μήνυμά της στα social media υπογράμμισε την ανάγκη ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο να έχει υποδειγματική συμπεριφορά, καθώς (εκτός των άλλων) το επόμενο εντός έδρας ματς (29/9) είναι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Στην ανάρτησή της, η ΑΕΚ υπογραμμίζει ότι «δεν έχουμε δικαίωμα στο λάθος», συμπληρώνοντας: «Κανένα αντικείμενο, βεγγαλικό, καπνογόνο, στρόμπο και καμία κροτίδα». Επίσης, επεσήμανε ότι: «Προστατεύουμε το σπίτι μας με τον Βόλο εν όψει του εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ευχαριστούμε για την άψογη συμπεριφορά από την αρχή της σεζόν – Συνεχίζουμε έτσι!».

Το ποστ της ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ώρα και το κανάλι

Το ΑΕΚ – Βόλος για την 4η αγωνιστικής της Super League είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Δευτέρας (16/9). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί από το CosmoteSport1HD, ενώ μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του και να βλέπετε τα γκολ λίγο μετά την επίτευξη τους, μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις