ΑΕΚ: Ντεμπούτο ως βασικός ο Πιερό, εκτός ο Λιβάι Γκαρσία – Η ενδεκάδα του Αλμέιδα

ΑΕΚ: Ο Φραντζί Πιερό θα ξεκινήσει βασικός στο ντεμπούτο με την «Ένωση», καθώς ο Λιβάι Γκαρσία ένιωσε ξαφνική ενόχληση.
INTIME SPORTS

Στη Νέα Φιλαδέλφεια πέφτει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Βόλο στην «OPAP Arena» με στόχο τη δεύτερη σερί νίκη της, η οποία θα τη φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας. Επί της ουσίας, οι «κιτρινόμαυροι» θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν την «γκέλα» του Ολυμπιακού και το «Χ» στο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός.

Ο Ματίας Αλμέιδα αντιμετώπισε ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, καθώς ο Λιβάι Γκαρσία ένιωσε ενοχλήσεις, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός 20άδας. Η απουσία του επιθετικού από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο άνοιξε την πόρτα στον Φραντζί Πιερό, ο οποίος θα ξεκινήσει βασικός, ενώ στην αποστολή μπήκε ο Τσιλούλης.

Φανέλα βασικού πήρε κι ο Σίμος Μήτογλου, καθώς ο Ντομαγκόι Βίντα είχε ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα και δεν βρίσκεται κι εκείνος στην αποστολή, όπως κι ο τραυματίας Ερόλντ Μουκουντί. Ο Καμερουνέζος αμυντικός, δεν πήγε στην εθνική ομάδα της χώρας του κι ως εκ τούτου δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο αμέσως επόμενο παιχνίδι δεδομένου και ότι η ομοσπονδία του Καμερούν ουδέποτε ανακάλεσε την κλήση του.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στρακόσα, Πήλιος, Κάλενς, Μήτογλου, Ρότα, Σιμάνσκι, Πινέδα, Λιούμπιτσιτς, Ελίασον, Κοϊτά, Πιερό, ενώ στον πάγκο θα είναι οι Θεοχάρης, Χατζισαφί, Γιόνσον, Μάνταλος, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Τσιλούλης, Φερνάντες, Περέιρα.

Η ενδεκάδα του Βόλου: Κόβατς, Μύγας, Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Κορρέα, Φερράρι, Ντε Καμπς, Γκλάβτσιτς, Μεντιέτα, Ασεχούν, Άλτμαν, ενώ στον πάγκο θα είναι οι: Σιαμπάνης, Ασλανίδης, Σμέουλερς, Δόσης, Κόμπα, Βιγιαφάνιες, Μπερνάντου, Κόντε, Κόσζτα.