AEK: Στην τελική ευθεία για το μεγάλο «μπαμ» με Μαρσιάλ – Τα δεδομένα της υπόθεσης

ΑΕΚ: Η «Ένωση» παλεύει για να ολοκληρώσει το μεγάλο «μπαμ» με την απόκτηση του Αντονί Μαρσιάλ, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
EPA/ADAM VAUGHAN

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην τελική ευθεία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του καλοκαιριού. Ο γνωστός Ισπανός ρεπόρτερ του Relevo, Ματέο Μορέτο ανέφερε νωρίτερα ότι υπάρχει «προφορική συμφωνία» με τον Αντονί Μαρσιά!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές είναι σε ανοικτή γραμμή, με την «Ένωση» να περιμένει το τελικό «οκ» του Γάλλου επιθετικού. Μάλιστα, πρόθεση των ανθρώπων της ΑΕΚ ήταν να ανακοινωνόταν το μεγάλο «μπαμ» στην «OPAP Arena», στο πλαίσιο του αγώνα με τον Βόλο.

Αυτό δεν έγινε, καθώς υπάρχουν ακόμα θέματα που θα πρέπει να διευθετηθούν, με τους «κιτρινόμαυρους» να βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων με την πλευρά του παίκτη, κι ως εκ τούτου οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες.

Η ΑΕΚ είχε επιδιώξει και το προηγούμενο να… πυροδοτήσει τη «βόμβα» Μαρσιάλ, αλλά ο παίκτης δεν είχε δώσει απάντηση, αναζητώντας κάτι καλύτερο από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Αυτό όπως φαίνεται δεν ήρθε, ενώ παράλληλα απέρριψε τελικά της προοπτική της Βραζιλιάς, απαντώντας αρνητικά στη Φλαμένγκο.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος επιδιώκει να κλείσει το σπουδαίο deal, κάνοντας μια μεγάλη οικονομική υπέρβαση, καθώς οι πληροφορίες θέλουν την ΑΕΚ να προσφέρει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που φτάνουν τα 3.000.000 ευρώ (μαζί με τα μπόνους)!

Την ίδια ώρα, φυσικά, η επίσημη ΑΕΚ κρατά σιγή ισχύος, όπως άλλωστε είχε πράξει και στην περίπτωση του Ντάτρο Φοφανά, ο οποίος έφτασε μια... ανάσα από το να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα».

Σχετικές ειδήσεις