Κύπελλο Ελλάδας: Live Streaming η κλήρωση της 4ης φάσης - Μπαίνουν οι ομάδες της Super League

Κύπελλο Ελλάδας: Παρακολουθήστε σε Live Streaming την κλήρωση της 4ης φάσης του δεύτερου τη τάξει θεσμού του ελληνικού ποδοσφαίρου από τα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδί.

Τα ζευγάρια της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας θα γίνουν γνωστά το μεσημέρι της Τρίτης (17/09) καθώς στις 14:00 στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θα λάβει χώρα η κλήρωση για την επόμενη φάση, με τη συμμετοχή 10 ομάδων της Super League.

Από την κλήρωση θα… απουσιάσουν οι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, οι οποίοι είχαν και έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και θα μπουν στη διαδικασία από την επόμενη φάση, αυτή των «16».

Έτσι, στην κληρωτίδα θα μπουν οι Άρης, Αsteras AKTOR, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Λαμία, Βόλος, Ατρόμητος, Athens Kallithea, Λεβαδειακός, Πανσερραϊκός, εκπροσωπώντας την Super League αλλά και οι Κηφισιά, Καμπανιακός, ΑΕΛ, Πανιώνιος, Διαγόρας, Αιγάλεω, Ζάκυνθος, Απόλλων Κρ. Βρύσης, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναργειακός, Εθνικός, Νέα Ιωνία και Παναχαϊκή που πήραν την πρόκριση από την φάση, ενώ εκκρεμεί το Αιγέας Πλωμαρίου ή Απόλλων Ευπαλίου - Καβάλα.

Παρακολουθήστε σε Live Streaming την κλήρωση της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας:

Σχετικές ειδήσεις