Super League: Πήρε θέση η ΚΕΔ για το γκολ του Πιερό και τη φάση του Τετέ - Η ανάλυση της αγωνιστικής

Super League: Ο Γάλλος αρχιδιαιτητής Στέφαν Λανουά ανέλυσε τις αμφισβητούμενες φάσεις στους αγώνες ΑΕΚ - Βόλος και ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός.

Ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Στεφάν Λανουά, προχώρησε στην ανάλυση των φάσεων της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Γάλλος δικαιώνει τους Φωτιά και Βίντσιτς για το γκολ του Πιερό στο ΑΕΚ - Βόλος και το πέναλτι που ζήτησε ο Τετέ στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, αντίστοιχα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Λανουά για τα ματς της 4ης αγωνιστικής:

Αστέρας AKTOR - Ατρόμητος:

«Όταν επιτυγχάνεται ένα τέρμα το VAR, πρέπει να ελέγξει, τι συνέβη κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Εδώ έχουμε δύο καταστάσεις να ελέγξουμε. Πρώτα αν η μπάλα βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου. Το VAR έλεγξε όλες τις κάμερες, αλλά δεν υπήρχε καμία ένδειξη, ότι η μπάλα πέρασε ολόκληρη εκτός γηπέδου.

Δεύτερο, ενδεχόμενο οφσάιντ. Ο επιθέμενος ξεκινάει πίσω από τη μεσαία γραμμή και η μπάλα του δίδεται από αντίπαλο».

Λαμία - Athens Kallithea:

«Σε αυτή την περίπτωση και τα δύο χέρια του παίκτη είναι στην ίδια θέση σε φυσική κίνηση. Δεν επεκτείνει το χέρι του και έχει φυσική κίνηση, όταν η μπάλα αγγίζει το χέρι του από κοντινή απόσταση».

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός:

«Σε αυτή την περίπτωση ο αμυντικός προσπαθεί να παίξει την μπάλα και μετά από εκτροπή αυτή βρίσκει στο χέρι του το οποίο βρίσκεται σε φυσική θέση. Κανένα πέναλτι και αν το είχε υποδείξει ο διαιτητής θα έπρεπε να παρέμβει το VAR».

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός για το πέναλτι που ζήτησε ο Τετέ:

«Σε αυτή την περίπτωση ο επιτιθέμενος επιδιώκει την επαφή με σκοπό να κερδίσει πέναλτι. Ο διαιτητής βρίσκεται σε εξαιρετική θέση με ξεκάθαρη εικόνα της φάσης και αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί. Αν δινόταν πέναλτι θα περιμέναμε να παρέμβει το VAR».

ΑΕΚ - Βόλος για το γκολ του Πιερό:

«Σε αυτή την περίπτωση το τέρμα πρέπει να κατακυρωθεί. Και οι δύο παίκτες (επιτιθέμενος και αμυνόμενος) διεκδικούν με τον ίδιο τρόπο, με τα χέρια τους σε φυσική ποδοσφαιρική επαφή».

Σχετικές ειδήσεις