Super League: Ανατροπή με τον διαιτητή Άρης - Ολυμπιακός | Αλλάζει τον Μαρέσκα η ΚΕΔ

Super League: Νέα δεδομένα με τον διαιτητή του ντέρμπι Άρης - Ολυμπιακός δημιουργήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης (18/09).
Ο Ιταλός δεν θα είναι στο ντέρμπι Άρης - Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Πριν από λίγες ώρες, το πρωί της Τετάρτης (18/09) η ΚΕΔ της ΕΠΟ ανακοίνωσε τους αξιωματούχους για τις αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής της Super League. Στο πιο σημαντικό ματς, αυτό του Άρη με τον Ολυμπιακό είχε οριστεί ο Φάμπιο Μαρέσκα από την Ιταλία.

Ο 42χρονος ρέφερι, που ανήκει στην δεύτερη κατηγορία της UEFA, είχε βρεθεί στην χώρα μας και πριν από περίπου έναν χρόνο, τον περασμένο Οκτώβριο και είχε δώσει το «παρών» στο επεισοδιακό Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, το οποίο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, ελέω κροτίδας που είχε πέσει από την κερκίδα και τον τραυματισμό του Χουάνκαρ.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η ΚΕΔ αναμένεται να προχωρήσει στην αντικατάσταση του Ιταλού διαιτητή, καθώς αντιμετωπίζει δυσκολίες με το ταξιδιωτικό του πρόγραμμα, μια και την Πέμπτη (19/09) θα βρεθεί στην Ολλανδία, αφού θα είναι ο 4ος ρέφερι στην αναμέτρηση της Φέγενορντ με την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Σχετικές ειδήσεις