Super League: Ο Ιταλός Παϊρέτο τελικά στο Άρης - Ολυμπιακός | Αντίδραση των «κίτρινων»

Super League: Ο Λούκα Παϊρέτο θα σφυρίξει τελικά το ντέρμπι Άρης - Ολυμπιακός.
EPA/ETTORE GRIFFONI, ΑΜΠΕ

Ιταλός στη θέση Ιταλού. Ο Λούκα Παϊρέτο ορίστηκε τελικά από την ΚΕΔ για να διευθύνει το ντέρμπι Άρης - Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League, αντικαθιστώντας τον Φάμπιο Μαρέσκα.

Ο τελευταίος ήταν η πρώτη επιλογή της Επιτροπής για το ντέρμπι στο «Κλ. Βικελίδης», όμως, όπως σας ενημερώσαμε, υπήρξαν νέα δεδομένα, αφού ο Φάμπιο Μαρέσκα έχει οριστεί την Πέμπτη (19/09) σε ματς Champions League και το πρόγραμμά του δεν του επιτρέπει να είναι στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο (21/09).

Έτσι, η ΚΕΔ προχώρησε στην αλλαγή του και το… χρίσμα πήρε ο Λούκα Παϊρέτο που ανήκει κι αυτός στην δεύτερη κατηγορία της UEFA και έρχεται από την Ιταλία. Πάντως, η υπόλοιπη διαιτητική ομάδα δεν πρόκειται να αλλάξει.

Αντίδραση των «κίτρινων»

Η αντικατάσταση του Φάμπιο Μαρέσκα στο ντέρμπι προκάλεσε την αντίδραση του Άρη. Οι «κίτρινοι» μέσω διαρροής εξαπέλυσαν τα… βέλη τους εναντίον της ΚΕΔ για τους χειρισμούς στην εν λόγω υπόθεση.

«Συνεχίστε κι άλλο να εκτίθεστε… Βάλτε καλύτερα τον Σπάθα ή την Φραπάρ . Δηλαδή πριν ορίσετε τον Μαρέσκα δεν ξέρατε ότι αύριο είναι 4ος σε παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ; Ντρέπεται και η ντροπή μαζί σας…», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Θεσσαλονικείς.