Κύπελλο Ελλάδας: Η Κηφισιά πέταξε εκτός την Λαμία!

Κύπελλο Ελλάδας: Σπουδαία νίκη (1-0) πρόκριση για την ομάδα της Super League 2 που άφησε εκτός συνέχεις του θεσμού την Λαμία.
INTIME SPORTS

Η Λαμία έγινε «θύμα» ομάδας χαμηλότερης κατηγορίας, ολοκληρώνοντας νωρίς την παρουσία της στο Κύπελλο Ελλάδας. Η Κηφισιά με εξαιρετικό παιχνίδι επικράτησε 1-0 και έτσι η ομάδα του Σεμπάστιαν Λέτο πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση, καθώς τα ματς είναι νοκ άουτ.

Οι γηπεδούχοι μάλιστα ήταν ανώτεροι σε όλο το ματς και δίκαια στο τέλος βρήκαν το γκολ που τους έδωσε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Στο 30’ οι φιλοξενούμενοι έδιωξαν πάνω στη γραμμή, ενώ λίγο μετά ο Έμπο με σουτ απείλησε.

Ο ρυθμός παρέμεινε στο δεύτερο μέρος, το σουτ του Μάναλη έδιωξε ο Ρατόν, με τη Λαμία να ισορροπεί την κατάσταση όταν ο ρυθμός του ματς έπεσε. Στο 78’ ήρθε η καθοριστική φάση, με τον Τετέι να κερδίζει πέναλτι και τον Μάναλη να σκοράρει για το 1-0!

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες στο 89’, όταν ο Ρατόν αποβλήθηκε γιατί βγήκε εκτός περιοχής και έκανε φάουλ στον Τετέι.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Σεμπαστιάν Λέτο): Ξενόπουλος, Σίλα (90΄+3 Ρότσα), Μαζουλουξής, Σόουζα, Σωτηράκος, Σμπώκος (64΄ Σιμόν), Παυλάκης (64΄ Τετέη), Εμπό, Κυριόπουλος (64΄ Σολόα), Παντελίδης (81΄ Μίλερ), Μάναλης.

ΛΑΜΙΑ (Μαρίνος Σατσιάς): Ρατόν, Σαραμαντάς, Αντράντε, Γκοτζαμανίδης (85΄ Τσιάκας), Φουρτάδο, Σάντμπεργκ (45΄ Ραντόνια), Μπίκοφ (61΄ Νούνιες), Ενρίκεθ, Δοϊρανλής (61΄ Αθανασακόπουλος), Σιμόνι, Γιαννούτσος.

Πρόκριση για την Ζάκυνθο

Το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου πήρε και η Ζάκυνθος. Οι νησιώτες επικράτησαν 2-0 του Παναργειακού, όντας μάλιστα ομάδα Γ’ κατηγορίας (στη Super League 2 η ομάδα του Άργους).

Το σκορ άνοιξε στο 34ο λεπτό ο Στεργίου, ενώ το 2-0 ήρθε στο 66’ όταν ο Παπανικόπουλος βρήκε δίχτυα.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1961 (Στάθης Καραμαλίκης): Μπαλαούρας, Παρασκευόπουλος (81΄ Τσουκαλάς), Λιβέρης, Μούστα, Σούρμπης, Γουσέτης (70΄ Νικολακόπουλος), Μακρής (81΄ Μεταξάς), Στεργίου (60΄ Ζελέκου), Τσιαπάρο (60΄ Ανανιάδης), Νικολίτσας, Παπανικολόπουλος.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Συνοδινός, Αμπντέλ Σαλάμ, Τσάνι, Τσιράκης, Καρυπίδης (67΄ Καρντόζα), Πρίκας, Κωστίκα (60΄ Κονέ), Κουγιάνπα (50΄ Μιλτιάδης), Αλιατίδης, Ντιαλό (67΄ Τσιώλης), Χατζηδημητρίου (67΄ Παναγιώτου).