Live, Europa League: Λιόν - Ολυμπιακός 2-0 - Πρεμιέρα με το... αριστερό

Europa League: Παρακολουθήστε και σχολιάστε την αναμέτρηση Λιόν - Ολυμπιακός για την πρεμιέρα της League Phase.

Στάδιο Groupama
Live η "μάχη" του Ολυμπιακού με τη Λιόν στην Γαλλία
Eurokinissi
2'

Έχουν περάσει 120 ημέρες από την ιστορική κατάκτηση του Europa Conference League από τον Ολυμπιακό στον τελικό της «OPAP Arena» κόντρα στην Φιορεντίνα. Οι «ερυθρόλευκοι» ως κάτοχοι της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, δεν είχαν υποχρεώσεις στα ευρωπαϊκά προκριματικά και βρέθηκε απ’ ευθείας στην League Phase του Europa League.

Πρώτος αντίπαλος για τους Πειραιώτες στη νέα μορφή της φάσης των ομίλων είναι η Λιόν. Συγκεκριμένα, το «Groupama Stadium» θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση των «Λιονέ» με την ελληνική ομάδα, τη δεύτερη που μετέχει στη League Phase και στόχος των δύο ομάδων είναι ένα θετικό ξεκίνημα, ει δυνατόν η νίκη και το «τρίποντο».

Το «συγκρότημα» του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προέρχεται από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα στην Super League, την εντός έδρας ισοπαλία (0-0) με τον Παναιτωλικό και την προ ημερών ήττα 2-1 από τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης». Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ο Βάσκος τεχνικός θέλει να δει αντίδραση από την ομάδα του.

Τα προβλήματα δεν απουσιάζουν για τον έμπειρο προπονητή, αφού εκτός πλάνων βρίσκεται ο Ζέλσον Μαρτίνς, που αποκόμισε πρόβλημα στο ματς με τους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης, αλλά και ο Γιώργος Μασούρας, έπειτα από τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν πριν τις τελευταίες υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδας.

Αντίθετα, στα πλάνα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ βρίσκεται και πάλι ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος τραυματίστηκε λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας του και δεν έχει «γράψει» συμμετοχή.

Παράλληλα, σε κακό… φεγγάρι βρίσκεται και η Λιόν. Οι Γάλλοι μετρούν μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε ματς και τρεις ήττες, κάτι που σημαίνει πως η εσωστρέφεια είναι μεγάλη και η νίκη στο ματς του Europa League είναι επιτακτική.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Βίζερ, με βοηθούς τους Βανίσερε και Νίσεν. Ο Μπουρντό τέταρτος και ο Βαν Ντίσερε στο VAR. Όλοι από το Βέλγιο.

Παρακολουθήστε και σχολιάστε το ματς Λιόν - Ολυμπιακός:

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή