Europa League, Λιόν - Ολυμπιακός: Με τριάδα στην άμυνα - Η ενδεκάδα του Μεντιλίμπαρ

Europa League: Την απόφαση να αλλάξει σύστημα και να προτιμήσει τριάδα στο κέντρο της άμυνας πήρε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στη League Phase απέναντι στη Λιόν.
Ο Βάσκος προτίμησε ενδεκάδα με τριάδα στην άμυνα
EUROKINISSI

Το βράδυ της Πέμπτης (26/09) ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις υποχρεώσεις του στην Ευρώπη. Έπειτα από 120 μέρες μετά την ιστορική κατάκτηση του Europa Conference League, οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούνται στο «Groupama Stadium» από τη Λιόν στην πρώτη αγωνιστική του Europa League.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αρχική ενδεκάδα της ομάδας του και προτίμησε να αλλάξει το σύστημα, ελέω έλλειψης λύσεων στα εξτρέμ, αφού οι Ζέλσον Μαρτίνς και Γιώργος Μασούρας έμειναν εκτός.

Συγκεκριμένα, στο 3-5-2, κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Κωνσταντής Τζολάκης. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Νταβίντ Κάρμο, ως κεντρικό στόπερ, στα δεξιά του θα βρίσκεται ο Παναγιώτης Ρέτσος και στα αριστερά του ο Λορέντζο Πιρόλα.

Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Σαντιάγκο Έσε, Ντάνι Γκαρθία και Τσικίνιο, με τον Φραντσίσκο Ορτέγκα να καλύπτει την αριστερή πλευρά και τον Ροντινέι την δεξιά. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσουν οι Αγιούμπ Ελ Κααμπί και Ρόμαν Γιάρεμτσουκ.

Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι: Πασχαλάκης, Μπιανκόν, Στάμενιτς, Βέλντε, Γουίλιαν, Κοστίνια, Σέρτζιο Ολιβέιρα, Μπάκουλας, Αποστολόπουλος, Ντόι, Κωστούλας και Μουζακίτης.

Σχετικές ειδήσεις