Τουρκία: Απίστευτες καταστάσεις - Δημοσιογράφος πυροβολήθηκε μετά από εκπομπή για τη νίκη της Φενέρ

Τουρκία: Τρομερά πράγματα συμβαίνουν στην γειτονική χώρα, καθώς δημοσιογράφος πυροβολήθηκε στο πόδι, έπειτα από την παρουσία του σε εκπομπή για τη νίκη της Φενέρμπαχτσε.

Σερχάτ Ακίν
Ο πρώην διεθνής Τούρκος ποδοσφαιριστής και νυν δημοσιογράφος δέχθηκε επίθεση
X/Serhat Akin
1'

Το απόγευμα της Πέμπτης (26/09) τα «καναρίνια» αντιμετώπισαν την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στην πρεμιέρα της League Phase του Europa League. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ξεκίνησε με το… δεξί, αφού επιβλήθηκε 2-1.

Ο Σογιουντσού άνοιξε το σκορ για τους Τούρκους και στο 90’ ο Οσάγι-Σάμουελ με αυτογκόλ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην Φενέρ. Στις καθυστερήσεις ο Ιβάνοβιτς αστόχησε σε πέναλτι που απέκρουσε ο Λιβάκοβιτς και στη συνέχεια ο Σικέ μείωσε.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Σερχάτ Ακίν, ο οποίος στο παρελθόν είχε αγωνιστεί με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε και είχε και 16 συμμετοχές με την Εθνική Τουρκίας, αλλά πλέον εργάζεται ως δημοσιογράφος, έδωσε το «παρών» σε εκπομπή για τη νίκη των «καναρινιών».

Όμως, μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής, ο Σερχάν Ακίν δέχθηκε πυροβολισμό, κατά την αναχώρησή του, με τον ίδιο να ανεβάζει φωτογραφία με το ματωμένο του πόδι στα social media γράφοντας: «Με πυροβόλησαν στο πόδι μετά από την εκπομπή, η τελευταία μου λέξη θα είναι Φενέρμπαχτσε».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή