Μίκαελ Μπάλακ: Επιβεβαίωσε τη σχέση του με 24χρονη φίλη του γιου του

Ο Γερμανός παλαίμαχος είναι μαζί με την Σοφία, φίλη του γιου του που πριν από τρία χρόνια έφυγε από τη ζωή στα 18 του χρόνια.

Ως πατέρας και άνθρωπος, ο Μίκαελ Μπάλακ πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές. Τα τελευταία χρόνια ήταν τα χειρότερα στη ζωή του Γερμανού παλαίμαχου άσου των Μπάγερν Μονάχου και Τσέλσι μεταξύ άλλων. Κι αυτό λόγω του τραγικού χαμού του γιου του, σε ηλικία μόλις 18 ετών. Ήταν το 2021 όταν ο νεαρός σκοτώθηκε σε δυστύχημα που είχε με τετράτροχη μηχανή.

Χρειάστηκε να κάνει ψυχοθεραπεία για να μπορέσει να διαχειριστεί το σοκ και τη θλίψη που βίωσε ως γονιός. Πλέον, ο Γερμανός έχει καταφέρει να συνεχίσει τη ζωή του. Μάλιστα τον βοήθησε σημαντικά η νεαρή κοπέλα με την οποία είναι σε σχέση και υπήρξε στενή φίλη του γιου του.

Ο λόγος για την 24χρονη Σοφία Σνέιντεραμ, με την οποία είναι μαζί όπως παραδέχτηκαν ουσιαστικά μέσω social media. Οι δυο τους έκαναν και κοινές διακοπές στη Μαγιόρκα. Η νεαρή κοπέλα είχε γνωρίσει τον Μπάλακ όταν ακόμη ζούσε ο γιος του και μετά το θάνατό του ήρθαν ακόμη πιο κοντά.