Βόλος – Athens Kallithea 1-1: Έφυγε με βαθμό η ομάδα της Αττικής

Βόλος – Athens Kallithea 1-1: Την πέμπτη της ισοπαλία στο πρωτάθλημα πήρε η ομάδα της Αττικής, στο ντεμπούτο του Σάββα Πουρσαϊτίδη στον πάγκο των γηπεδούχων.

Βόλος – Athens Kallithea 1-1: Έφυγε με βαθμό η ομάδα της Αττικής
INTIME SPORTS
2'

Η… βασίλισσα της ισοπαλίας έχει γίνει η Athens Kallithea. Η ομάδα της Αττικής δεν ηττήθηκε ούτε στον Βόλο (1-1) για την 6η αγωνιστική της Super League, παίρνοντας την πέμπτη της ισοπαλία. Παράλληλα συνεχίζει χωρίς νίκη το πρωτάθλημα. Από την άλλη, στο ντεμπούτο του Σάββα Πουρσαϊτίδη στον πάγκο των γηπεδούχων, τους έμεινε η πικρία της καλής εμφάνισης που δε συνοδεύτηκε με νίκη.

Οι Βολιώτες άρχισαν καλύτερα το ματς, με την Καλλιθέα να ισορροπεί απ’ τα μέσα του πρώτου μέρους. Μάλιστα, ο Τζιάνι με εκπληκτικό γκολ στο 23’ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους!

Η ομάδα της Μαγνησίας δεν πτοήθηκε και «απάντησε» σχετικά γρήγορα με εξίσου εντυπωσιακό τρόπο. Στο 37’ ο Μεντιέτα με εκπληκτικό γκολ μετά από σουτ, έκανε το 1-1!

Το δεύτερο μέρος άρχισε με σημαντική ευκαιρία όταν στο 47’ ο Μίλετιτς δεν σκόραρε, ενώ στη συνέχεια ο Άλτμαν νικήθηκε από τον Μπαραγάν που ήταν ο κορυφαίος των φιλοξενούμενων.

Στο 52΄ ο Κόζστα δεν μπόρεσε σχεδόν εξ επαφής να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων. Στο 75’ ο Μπαραγάν έκανε νέα μεγάλη απόκρουση, σε κεφαλιά του Κόντε.

Σωτήρια ήταν η επέμβαση του πορτιέρε της Athens Kallithea στο σουτ του Κόμπα. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρία 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Μουτίνιο βγήκε απέναντι στον Κόβατς αλλά πλάσαρε άουτ.

Με το 1-1 που ήταν τελικό αποτέλεσμα, η Athens Kallithea πήγε στους 5 βαθμούς, ενώ ο Βόλος έχει 4.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντίνος Κατοίκος

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μίλετιτς, Μεντιέτα - Μανθάτης

ΒΟΛΟΣ (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Κόβατς, Μύγας, Καλογερόπουλος, Μίλετιτς, Φεράρι, Γκλάβτσιτς, Μπερνάντου, Ασεχνούν (89΄ Βιγιαφάνιες), Μεντιέτα, Άλτμαν (60΄ Κόμπα), Κόζστα (72΄ Κόντε).

ATHENS KALLITHEA (Μάσιμο Ντονάτι): Μπαραγάν, Μανθάτης (59΄ Σοΐρι), Μότοκ, Ισιμάτ Μιρέν, Τσιβελεκίδης, Χάνουσεκ, Μερκάτι (59΄ Μουτίνιο), Ντιμπά, Τζιάνι (59΄ Ματίγια), Ντεμέτριους (77΄ Βαλμπουενά), Ουλντρίκις (89΄ Βασιλόγιαννης).

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή