ΠΑΟΚ – Άρης: Χωρίς Κόλεϊ οι γηπεδούχοι, εκτός ο Μάγιο για τους «κίτρινους»

ΠΑΟΚ – Άρης: Τα προβλήματα και οι αποστολές που επέλεξαν Ράζβαν Λουτσέσκου και Άκης Μάντζιος για το μεγάλο ματς της Θεσσαλονίκης.

ΠΑΟΚ – Άρης: Χωρίς Κόλεϊ οι γηπεδούχοι, εκτός ο Μάγιο για τους «κίτρινους»
INTIME SPORTS
1'

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Άρη την Κυριακή (29/9) και η Θεσσαλονίκη έχει στραμμένη εκεί την προσοχή της. Το ντέρμπι της πόλης για την Super League είναι λογικό να «κλέβει» την παράσταση. Με τις δύο ομάδες να έχουν προβλήματα να αντιμετωπίσουν, αλλά και επιστροφές.

Ο «δικέφαλος» δεν έχει τον Κόλεϊ που αισθάνθηκε ενοχλήσεις, όμως για πρώτη φορά μπήκε στην αποστολή ο Λόβρεν. Οι επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου:

Κοτάρσκι, Μπαλωμένος, Σάστρε, Ότο, Κεντζιόρα, Λόβρεν, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Σορετίρε, Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ.

Οι φιλοξενούμενοι, έχουν θέματα στην άμυνα καθώς εκτός είναι ο Ούγκο Μάγιο που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί. Ξανά εκτός είναι και ο Φαμπιάνο, όπως και ο Χουάνκαρ. Αντίθετα, στην αποστολή μπήκε ο Σουλεϊμάνοφ για πρώτη φορά φέτος καθώς εξέτισε την ποινή του. Οι επιλογές του Άκη Μάντζιου:

Κουέστα, Σίντκλεφ, Μοντόγια, Φατόρε, Φρίντεκ, Μπράμπετς, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Εμβοντό, Σιφουέντες, Μόντσου, Πάρντο, Μάνου Γκαρθία, Σίστο, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Σαμόρα, Ντιαντί, Μορόν, Φετφατζίδης.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή