ΠΑΟΚ – Άρης: Οι ενδεκάδες των «μονομάχων»

ΠΑΟΚ – Άρης: Οι επιλογές των Ράζβαν Λουτσέσκου και Άκη Μάντζιου για τα βασικά σχήματα των ομάδων τους στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Στο γήπεδο της Τούμπας… χτυπά η καρδιά της Θεσσαλονίκης. Εκεί ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Άρη για την 6η αγωνιστική της Super League. Σε ένα ματς κρίσιμο βαθμολογικά, αλλά κυρίως λόγω του τεράστιου γοήτρου που πάντα έχει.

Οι δύο προπονητές κατάστρωσαν τα σχέδιά τους και όλα είναι έτοιμα για τη… μάχη στο χορτάρι. Με τις ενδεκάδας να έχουν γίνει γνωστές.

O Ράζβαν Λουτσέσκου για τους γηπεδούχους, εμπιστεύεται τον Μπακαγιόκο και τον ξεκινά στην ενδεκάδα. Ο Κοτάρσκι κάτω απ’ τα δοκάρια, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα στην άμυνα. Μπακαγιόκο και Σβαμπ στα χαφ, με τους Κωνσταντέλια, Τάισον και Ζίβκοβιτς στην τριάδα πίσω από τον Τισουντάλι.

Για τον φιλοξενούμενο Άρη, ο Άκης Μάντζιος δίνει φανέλα βασικού στον Μοντόγια. Κάτω απ’ τα δοκάρια ο Κουέστα. Στην άμυνα οι Μοντόγια, Βέλεθ, Μπράμπετς, Φρίντεκ, Μόντσου και Σιφουέντες στα χαφ, Ντιαντί, Γκαρθία και Σίστο στην τριάδα που θα στηρίζει τον Μορόν που θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.