Οι διαιτητές στα ευρωπαϊκά παιχνίδια για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

 Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έμαθαν τους διαιτητές που θα σφυρίξουν στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις τους σε Europa και Conference League.

Οι διαιτητές στα ευρωπαϊκά παιχνίδια για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS
2'

Γνωστοί έγιναν την Τρίτη (1/10) από την UEFA οι διαιτητές που ορίστηκαν στα παιχνίδια σε Europa και Conference League, με τις ελληνικές ομάδες να μαθαίνουν ποιοι θα διευθύνουν τους αγώνες τους.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (3/10, 19:45) την Μπράγκα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League, με τον Πολωνό διαιτητή, Ντέμιαν Σίλβερτσακ να ορίζεται από την UEFA για να διευθύνει το παιχνίδι.

Ο 32χρονος ρέφερι θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Πάβελ Κοσκολνίτσκι και Ανταμ Καρατσέβιτς, 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Μάρτσιν Κόχανεκ, ενώ στο VAR θα είναι ο επίσης Πολωνός Πιοτρ Λάσικ με βοηθό τον Πάβελ Μάλετς.

Στο μεταξύ ο Γερμανός διαιτητής, Σάσα Στέγκεμαν, ορίστηκε από την UEFA για να διευθύνει τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Στεάουα Βουκουρεστίου στην Τούμπα (3/10, 22:00). Ο 39χρονος ρέφερι είχε σφυρίξει την περασμένη Κυριακή (29/9) το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και θα ταξιδέψει ξανά στην Ελλάδα, αυτή τη φορά με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, για τη 2η αγωνιστική του League Phase του Europa League.

Ο Στέγκεμαν θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Μάρκο Αρχμίλερ και Κριστόφ Γκουνς, 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Μάρτιν Πέτερσεν, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Πασκάλ Μίλερ με βοηθό τον Κάτριν Ραφάλσκι.

Τέλος, τον 33χρονο και άπειρο στα Κύπελλα Ευρώπης, Αζέρο Ελχίν Μασίγεφ όρισε η UEFA ως διαιτητή στην μεθαυριανή (3/10, 22:00) πρεμιέρα του Παναθηναϊκού με την Μπόρατς για τη League Phase του Conference League.

Ο Μασίγεφ είναι διαιτητής 2ης κατηγορίας της UEFA, έγινε διεθνής το 2022 κι έχει σφυρίξει κυρίως αγώνες προκριματικών φάσεων, U17/U19 και Conference League. Η μοναδική «εμπειρία» του με ελληνική ομάδα έγινε πριν από περίπου έναν χρόνο, καθώς ήταν ο διαιτητής στον αγώνα της Εθνικής Νέων (U17) με την Ιταλία στις 31 του περασμένου Οκτώβρη, όπου η «γαλανόλευκη» νίκησε με 2-1.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ελσχάντ Αμπντουλάγεφ, Παρβίν Ταλίμποφ και 4ος ο Φαρίντ Χατζίγεφ. Στο VAR ορίστηκε ο Γάλλος, Μιγιό Μπενουά, με AVAR τον Αζέρο, Ινγιλάμπ Μαμάντοφ.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή