ΑΕΚ: Σε φουλ ρυθμούς Λαμέλα και Μαρσιάλ – Στην προπόνηση ο Ηλιόπουλος

ΑΕΚ: Ευχάριστα νέα για τον Ματίας Αλμέιδα, καθώς Αντονί Μαρσιάλ και Έρικ Λαμέλα ακολούθησαν κανονική το πρόγραμμα της Τρίτης (01/10) – Στην προπόνηση βρέθηκε ο Μάριος Ηλιόπουλος.
INTIME SPORTS

Οι δύο «σταρ» της ΑΕΚ προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς και μετρούν αντίστροφα για να ενσωματωθούν στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο Λαμέλα, πάντως, αναμένεται να προστατευθεί στον αγώνα του Σαββάτου (5/10), από το οποίο θα απουσιάσουν οι Μουκουντί, Γκατσίνοβιτς, Γκαρσία και Οντουμπάτζο, οι οποίοι έχουν μπει στην τελική ευθεία για την επιστροφή τους τις επόμενες μέρες.

Το «παρών» στην προπόνηση της Τρίτης (01/10) έδωσε κι ο Μάριος Ηλιόπουλος, ο οποίος είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον Ματίας Αλμέιδα. Στο μεταξύ, ο Πέτρος Μάνταλος θα εκτίσει την ποινή του για τις τρεις κάρτες που συμπλήρωσε στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Το Παναιτωλικός – ΑΕΚ για την 7η αγωνιστική της Super League είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (5/10). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport1HD, ενώ μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του και να βλέπετε τα γκολ λίγο μετά την επίτευξη τους, μέσα από LIVE του Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις