Conference League, Παναθηναϊκός: «Πέταξε» για Βοσνία για την πρεμιέρα με Μπόρατς

Conference League: Το πρωί της Τετάρτης (02/10) αναχώρησε η αποστολή του Παναθηναϊκού για την πρεμιέρα στην League Phase κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα.
Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για τη Βοσνία και την πρεμιέρα στην League Phase του Conference League
INTIME SPORTS

Η πορεία του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη και τη League Phase του Conference League ξεκινά το βράδυ της Πέμπτης (03/10) στην Βοσνία. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν στις 22:00 την Μπόρατς Μπάνια Λούκα, στην πρεμιέρα της ανανεωμένης φάσης των ομίλων της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στόχος του «τριφυλλιού» είναι η εκκίνηση με το… δεξί και το «τρίποντο» στη Βοσνία, ούτως ώστε να μπουν οι βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η αποστολή των «πράσινων» αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης (02/10) για τη χώρα των Βαλκανίων, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να έχει αφήσει εκτός του Βαγιαννίδη, εν αντιθέσει με τον Μαξ που επέστρεψε.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή μετέχουν οι: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Μαξ, Μπάλντοκ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Νικολετόπουλος, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Μπακασέτας, Μπρέγκου, Πελίστρι, Τετέ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Σπόραρ.

Ο τεχνικός ηγέτης του Παναθηναϊκού θα μιλήσει στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς, στο Gradski Stadion, το απόγευμα της Τετάρτης (02/10) στις 18:45 όπου το «παρών» θα δώσει κι ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας, ενώ στις 19:30 έχει προγραμματιστεί η τελευταία προπόνηση.

Σχετικές ειδήσεις