Συγκλονιστικές αποκαλύψεις Φαν Ντερ Μέιντε: «Έκανα κοκαϊνη και έπινα αλκοόλ»

Ο παλαίμαχος Ολλανδός αποκαλύπτει γιατί καταστράφηκε η καριέρα του λόγω του τρόπου ζωής που επέλεξε όσο ζούσε στο Λίβερπουλ.

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις Φαν Ντερ Μέιντε: «Έκανα κοκαϊνη και έπινα αλκοόλ»
2'

Ένα απ’ τα σπουδαιότερα ταλέντα των αρχών των 00’s, ήταν ο Άντι Φαν Ντερ Μέιντε. Ο Ολλανδός εξτρέμ, προερχόμενος απ’ τον Άγιαξ, σύμφωνα με τους ειδικούς θα άφηνε εποχή στο ποδόσφαιρο. Αυτό, όμως, δεν έγινε ποτέ. Πολλοί απορούσαν γιατί συνέβη κάτι τέτοιο, αλλά η αυτοβιογραφία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή εξηγεί τα πάντα.

Ο Ολλανδός στα 45 του πλέον, ευθέως παραδέχτηκε πως η ζωή του ειδικά στην Αγγλία και το Λίβερπουλ όπου έζησε για τέσσερα χρόνια, ήταν γεμάτη από αλκοόλ, ναρκωτικά, πάρτι και κάθε λογής κακές συνήθειες για έναν ποδοσφαιριστή και γενικά έναν άνθρωπο.

Έχοντας φορέσει τη φανέλα ομάδων όπως ο Άγιαξ, η Ίντερ, η Έβερτον, υπήρξε διεθνής με την Ολλανδία και όπως φαίνεται τον σημάδεψε κυρίως η περίοδος 2005-2009 όταν και έπαιζε στο Λίβερπουλ με τα χρώματα της Έβερτον.

Στο βιβλίο του αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Έκανα κοκαΐνη, έπινα αλκοόλ και έκανα πάρτι επτά ημέρες την εβδομάδα. Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στο ποδόσφαιρο ή σε οτιδήποτε άλλο. Η ζωή μου ήταν πάρτι. To Λίβερπουλ είναι επικίνδυνη πόλη αν δεν ξέρεις πώς να ελέγχεις τον εαυτό σου. Κατάλαβα ότι το Λίβερπουλ επρόκειτο να με σκοτώσει, έπρεπε να φύγω».

Παράλληλα, η τότε σύντροφός του είχε προσλάβει ιδιωτικό ντετέκτιβ επειδή είχε καταλάβει πως την απατά:

«Ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ είχε βίντεο και φωτογραφίες με εμένα και τη νέα μου κοπέλα και μετά η γυναίκα μου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε, “Πώς είναι η νέα σου κοπέλα...;”. Ήταν όμορφη, καταπληκτική. Μετά από μερικές ώρες πίνοντας, κατευθύνθηκα στο πλησιέστερο στριπτιτζάδικο. Το να μεθύσω σε ένα στριπτιτζάδικο στο κέντρο του Λίβερπουλ δεν ήταν πολύ έξυπνο».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή