Champions League: «Πάρτι» της Αταλάντα, «διπλό» της Φέγενορντ

Champions League: Εύκολη νίκη της Αταλάντα στην Γερμανία επί της Σαχτάρ (3-0), επικράτησε στη ματσάρα της Ισπανίας η Φέγενορντ με 3-2 επί της Τζιρόνα.

Champions League: «Πάρτι» της Αταλάντα, «διπλό» της Φέγενορντ
1'

Χορταστικές αναμετρήσεις περιελάμβανε το απογευματινό πρόγραμμα της Τετάρτης για την 2η αγωνιστική της League Phase του Champions League. Η Αταλάντα επικράτησε εκτός έδρας της Σαχτάρ Ντόνετσκ και 3-0, ενώ η Φέγενορντ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την Ισπανία κόντρα στην Τζιρόνα.

Στο Γκεζελκίρχεν της Γερμανίας, η Σαχτάρ δεν μπόρεσε να κοντράρει την Αταλάντα. Ο Λούκμαν ήταν σε εξαιρετική μέρα, έκανε την ασίστ στον Τζιμσίτι για το 0-1, ενώ πέτυχε το 0-2. Ο Μπελανόβα έκανε το 0-3 για την Αταλάντα που είχε και δοκάρι.

Στην Καταλονία, η Τζιρόνα υποδέχτηκε την Φέγενορντ με τους Ολλανδούς να επικρατούν 3-2. Το ματς ήταν συναρπαστικό και είχε τα πάντα. Από ένα χαμένο πέναλτι για τις δύο ομάδες, ανατροπή στο σκορ, αλλά και δύο αυτογκόλ για τους άτυχους γηπεδούχους.

Ο Λόπεθ έκανε το 1-0, για να ισοφαρίσει με αυτογκόλ ο Ερέρα. Ο Μιλάμπο «έγραψε» το 1-2, με τον Φαν Ντε Μπέεκ να ισοφαρίζει σε 2-2, πριν έρθει το αυτογκόλ του Κρέιτσι για το 2-3!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή