Champions League: «Χαστούκια» σε Ρεάλ, Μπάγερν, Ατλέτικο – Σπουδαίο «διπλό» η Γιουβέντους

Η Λιλ επικράτησε 1-0 της Ρεάλ Μαδρίτης, με το ίδιο σκορ η Άστον Βίλα της Μπάγερν, τεσσάρα της Μπενφίκα στην Ατλέτικο – Ανατροπή η Γιουβέντους και 3-2 στη Λειψία – Τα αποτελέσματα.

Champions League: «Χαστούκια» σε Ρεάλ, Μπάγερν, Ατλέτικο – Σπουδαίο «διπλό» η Γιουβέντους
3'

Αξιοσημείωτα αποτελέσματα στην ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League. H Λιλ νίκησε τη Ρεάλ Μαδρίτης με 1-0, ενώ η Άστον Βίλα με το ίδιο σκορ επιβλήθηκε της Μπάγερν Μονάχου. Εντυπωσιακή Μπενφίκα 4-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ η Γιουβέντους με 10 παίκτες έκανε ανατροπή στη Λειψία και νίκησε 3-2. «Ελληνική» νίκη της Κλαμπ Μπριζ με γκολ του Τζόλη.

Στο «Πιέρ Μορουά» η Λιλ υποδέχτηκε την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης. Στις καθυστερήσεις ένα πέναλτι του Ντέιβιντ έκανε τη διαφορά, χαρίζοντας τη σπουδαία νίκη στην ομάδα του γαλλικού βορρά.

Στο «Βίλα Παρκ» η Άστον Βίλα «λύγισε» την Μπάγερν Μονάχου με γκολ του Ντουράν στο 79’. Στην Αυστρία η Κλαμπ Μπριζ φιλοξενήθηκε απ’ την Στουρμ Γκρατς και με… ελληνική σφραγίδα πήρε τους πρώτους 3 βαθμούς για τη League Phase. Με εκπληκτικό γκολ ο Τζόλης στο 24’ διαμόρφωσε το τελικό 0-1!

Ελληνική συνεισφορά υπήρχε και στο εντυπωσιακό 4-0 της Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ» κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι «αετοί» της Λισαβόνας… σκόρπισαν τους «ροχιμπλάνκος», με τον Παυλίδη βασικό, να έχει δοκάρι και κερδισμένο πέναλτι. Ακτούρκογλου, Ντι Μαρία (πεν.), Μπα και Κιοκτσού (πεν.) οι σκόρερ των Πορτογάλων.

Στη Γερμανία η Γιουβέντους πήρε εντυπωσιακή νίκη όπως εξελίχθηκε το ματς στην έδρα της Λειψίας. Κάνοντας ανατροπή με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Ντι Γκρεγκόριο στο 59’. Ο Σέσκο έκανε το 1-0 στο 30’, με τον Σλοβένο να ευστοχεί και στο πέναλτι στο 65’ για το 2-1. Ενδιάμεσα ο Βλάχοβιτς (50’) είχε ισοφαρίσει, με τον Σέρβο στο 68’ να κάνει το ίδιο για το 2-2. Και τελικά ο Κονσεϊσάο στο 82’ διαμόρφωσε το τελικό 2-3!

Εύκολο βράδυ είχε στο «Άνφιλντ» η Λίβερπουλ νικώντας 2-0 την Μπολόνια. ΜακΆλιστερ και Σαλάχ οι σκόρερ, αλλαγή πέρασε στο ματς ο Τσιμίκας ενώ δεν αγωνίστηκε ο Λυκογιάννης.

Στην Κροατία Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Μονακό ήρθαν ισόπαλες 2-2. Σούσιτς και Μπατούρινα έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στους γηπεδούχους, αλλά ο Σαλισού μείωσε και στο 90’ με πέναλτι ο Ζακάρια ισοφάρισε.

Δείτε όλα τα γκολ:

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής στην League Phase του Champions League και η βαθμολογία:

Σάλτσμπουργκ-Μπρεστ 0-4

Στουτγκάρδη-Σπάρτα Πράγας 1-1

Ίντερ-Ερυθρός Αστέρας 4-0

Ντόρτμουντ-Σέλτικ 7-1

Μπαρτσελόνα-Γιουνγκ Μπόις 5-0

Μπάγερ Λεβερκούζεν-Μίλαν 1-0

Άρσεναλ-Παρί Σεν Ζερμέν 2-0

Αϊντχόφεν-Σπόρτινγκ Λισαβόνας 1-1

Σλόβαν Μπρατισλάβας-Μάντσεστερ Σίτι 0-4

Σαχτάρ-Αταλάντα 0-3

Τζιρόνα-Φέγενορντ 2-3

Λίβερπουλ-Μπολόνια 2-0

Λειψία-Γιουβέντους 2-3

Μπενφίκα-Ατλέτικο Μαδρίτης 4-0

Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Μονακό 2-2

Λιλ-Ρεάλ Μαδρίτης 1-0

Άστον Βίλα-Μπάγερν 1-0

Στουρμ Γκρατς-Κλαμπ Μπριζ 0-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ντόρτμουντ 6

Μπρεστ 6

Μπενφίκα 6

Μπάγερ Λεβερκούζεν 6

Λίβερπουλ 6

Αστον Βίλα 6

Γιουβέντους 6

Μάντσεστερ Σίτι 4

Ίντερ 4

Σπάρτα Πράγας 4

Αταλάντα 4

Σπόρτινγκ Λισαβόνας 4

Αρσεναλ 4

Μονακό 4

Μπάγερν Μονάχου 3

Μπαρτσελόνα 3

Ρεάλ Μαδρίτης 3

Λιλ 3

Μπολόνια 1

Παρί Σεν Ζερμέν 3

Σέλτικ 3

Μπριζ 3

Φέγενορντ 3

Ατλέτικο Μαδρίτης 3

Αϊντχόφεν 1

Στουτγκάρδη 1

Σαχτάρ Ντόνετσκ 1

Ντιναμό Ζάγκρεμπ 1

Λειψία 0

Τζιρόνα 0

Στουρμ Γκρατς 0

Μίλαν 0

Ερυθρός Αστέρας 0

Σάλτσμπουργκ 0

Σλόβαν Μπρατισλάβας 0

Γιουνγκ Μπόις 0

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή