ΑΕΚ: Έφερε στην Ελλάδα τον Ριμπάλτα

Ο Ισπανός που έχει μεγάλη εμπειρία ως αθλητικός διευθυντής, είναι ο εκλεκτός της Ένωσης για το ρόλο του εκτελεστικού διευθυντή.

ΑΕΚ: Έφερε στην Ελλάδα τον Ριμπάλτα
INTIME SPORTS
1'

Η παραίτηση του Παναγιώτη Κονέ άφησε… ορφανή τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Φαίνεται όμως πως αυτό δε θα ισχύσει και πολύ. Η Ένωση κάτω από άκρα μυστικότητα έφερε στην Αθήνα τον Χαβιέρ Ριμπάλτα. Τον Ισπανό που έχει εργαστεί ως scout και αθλητικός διευθυντής στο υψηλότερο επίπεδο.

Άρχισε την καριέρα του στην Τορίνο και στη συνέχεια πήγε στη Νοβάρα, πριν επιστρέψει στην πόλη του ιταλικού βορρά αλλά αυτή τη φορά για την Γιουβέντους! Στη «γηραιά κυρία» έμεινε ως το 2017, όταν και ανέλαβε αρχισκάουτ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ένα χρόνο μετά έγινε αθλητικός διευθυντής στην Ζενίτ μέχρι το 2021. Εκείνη τη χρονιά γύρισε στην Ιταλία για την Πάρμα και το καλοκαίρι του 2022 ανέλαβε ρόλο στη Μαρσέιγ. Απ’ όπου και έφυγε με τις αποχωρήσεις μετά την τεράστια ένταση στα μέσα της περασμένης σεζόν λόγω των κακών αποτελεσμάτων.

Ο Ριμπάλτα είναι στην Ελλάδα και σύμφωνα με πληροφορίες είχε συνάντηση με τον Μάριο Ηλιόπουλο, ενώ έκανε και μια γνωριμία με τον Ματίας Αλμέιδα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή