«Ποντικοί» έκλεψαν το αθλητικό υλικό της ομάδας του Ρεθυμνιακού

Απίστευτο σκηνικό στο πλοίο που έκανε το ταξίδι Ηράκλειο-Πειραιάς, με την αποστολή της ομάδας της Γ’ Εθνικής να χάνει όλο τον εξοπλισμό της.
Copyright 2009

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους ανθρώπους του Ρεθυμνιακού, στο ταξίδι της αποστολής της ομάδας της Γ’ Εθνικής για τον Πειραιά. Στο πλοίο από Ηράκλειο για το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, «ποντικοί» έκλεψαν τους σάκους με το σύνολο του αθλητικού εξοπλισμού της ομάδας!

Το απίστευτο σκηνικό το αντιλήφθηκαν λίγο πριν την αποβίβαση οι άνθρωποι της ομάδας, οι οποίοι είχαν αφήσει τους σάκους στον ειδικό χώρο για τις βαλίτσες. Από εκεί, άγνωστοι προφασίστηκαν πως είναι μέλη ποδοσφαιρικής ομάδας και πήραν τα πράγματα.

Όπως αναφέρουν οι Κρητικοί, πιθανότατα ήταν Ρουμάνοι που ταξίδευαν με το πλοίο, πήραν το υλικό και το φόρτωσαν σε βανάκι, πριν εξαφανιστούν για άγνωστη κατεύθυνση. Αμέσως ειδοποιήθηκε το λιμενικό και η ΕΠΟ, με τις έρευνες να έχουν ξεκινήσει.

Το παιχνίδι για τον 4ο όμιλο με τον Μικρασιατικό Αστέρα, δεν αναβλήθηκε, με την γηπεδούχο ομάδα να καλύπτει τις ανάγκες σε αθλητικό υλικό προκειμένου να διεξαχθεί το ματς.

Η ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού:

Θύμα κλοπής η αποστολή μας…

Απίστευτες καταστάσεις ζει τις τελευταίες ώρες η αποστολή της ομάδας που ταξίδεψε χτες το βράδυ από το λιμάνι του Ηρακλείου για τον Πειραιά, όπου σύμφωνα με το πρόγραμμα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας θα αντιμετωπίσει στις 16.00 στο γήπεδο της Καισαριανής, τον τοπικό Μικρασιατικό Αστέρα στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο εξοπλισμός των «δελφινιών» για τις ανάγκες της αναμέτρησης, είχε αποθηκευτεί στους ειδικούς χώρους αποσκευών της ναυτιλιακής εταιρίας με την οποία θα ταξίδευε η «κυανόλευκη» αποστολή ώστε να παραδοθεί ξανά στους υπευθύνους της ομάδας μας με την άφιξη του πλοίου στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας.

Όταν εκείνοι στην αποχώρηση τους κινήθηκαν για την παραλαβή της νωρίς το πρωί, διαπίστωσαν ότι οι σάκοι που περιείχαν το υλικό της ομάδας, «είχαν κάνει φτερά». Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, Ρουμάνοι ταξιδιώτες προσποιούμενοι ανθρώπους της αποστολής μας, αφαίρεσαν το υλικό το φόρτωσαν σε βαν με το οποίο ταξίδευαν και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι συνοδοί της αποστολής μας ενημέρωσαν για την κλοπή τις αστυνομικές και λιμενικές αρχές, καθώς και την ΕΠΟ για το συμβάν με την διοργανώτρια αρχή ΕΠΟ πάντως μέχρι στιγμής να μην παίρνει θέση για ενδεχόμενο αναβολής του αγώνα.

Άμεσα θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το απίστευτο αυτό συμβάν.