Πανσερραϊκός - ΟΦΗ 2-3: Ιθύνων... Νους έδωσε τη νίκη στους Κρητικούς σε συναρπαστικό ματς

Ο Αργεντινός Τιάγκο Νους πέτυχε γκολ, έδωσε ασίστ και κέρδισε το πέναλτι για το νικητήριο τέρμα του ΟΦΗ στις Σέρρες για την 7η αγωνιστική της Super League. 
INTIME SPORTS

Ο ΟΦΗ πήρε ένα ακόμα τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας 3-2 εκτός έδρας του Πανσερραϊκού σε ένα ματς με μεγάλες συγκινήσεις.

Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στο πρώτο μέρος από το 0-2, ωστόσο ο Φούντας στο 89ο λεπτό έδωσε τη νίκη στους Κρητικούς με πέναλτι.

Πρωταγωνιστής για τον ΟΦΗ, ωστόσο, ήταν ο Τιάγκο Νους, ο οποίος έδωσε την ασίστ για το 0-1, πέτυχε το 0-2, ενώ κέρδισε το πέναλτι με το οποίο σκόραρε στο τέλος η ομάδας του.

Η εξέλιξη του αγώνα

Οι Κρητικοί ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση και κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 8' όταν μετά από κόρνερ του Νους, ο Μπρεσάν σηκώθηκε ψηλότερα απ' όλους και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκουγκεσασβίλι.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 26' σημείωσαν και δεύτερο τέρμα όταν μετά από όμορφη ενέργεια του Σαλσίδο, ο Νους διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Η αντίδραση του Πανσερραϊκού ήταν σχεδόν άμεση, καθώς δύο λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 28' ο Φαρές έκανε τη σέντρα, ο Δεληγιαννίδης γύρισε τη μπάλα και ο Μπετανκόρ με προβολή μείωσε σε 2-1.

Στο 39' οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση αλλά το σουτ του Μπετανκόρ, από την περιοχή, έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Τελικά οι Σερραίοι κατάφεραν να φέρουν στα ίσα το σκορ στο 45' όταν ο Φαρές εκμεταλλεύτηκε λάθος απόκρουση του Χριστογεώργου και έκανε το 2-2, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο όπως και το πρώτο, με πίεση στην αντίπαλη εστία, που είχε ως αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να χάσουν δύο καλές ευκαιρίες με τους Σενγκέλια (56') και Σαλσίδο (59'). Στο 66' οι νησιώτες έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ όταν μετά από λάθος στην άμυνα του Πανσερραϊκού, ο Σενγκέλια γύρισε στο Νους ο οποίος πλάσαρε αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι των γηπεδούχων.

Στο 72΄ ο ΟΦΗ έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία όταν ο Νους πήρε την κάθετη μπαλιά από τον Σαλσίδο, αλλά ο Γκουγκεσασβίλι πραγματοποίησε μεγάλη απόκρουση στο σουτ του Αργεντινού. Στο 88o λεπτό ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Νους από τον Ουαγκέ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φούντας ο οποίος ένα λεπτό μετά διαμόρφωσε το 3-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Χουάν Φεράντο): Γκουγκεσασβίλι, Δεληγιαννίδης (90΄ Χατζηστραβός), Μπέργκστρομ (81΄ Καρασαλίδης), Ντάβιντσον, Φάρες, Στάικος, Λιάσος (64΄ Ζελέν), Χαντάκιας (64΄ Ουαγκέ), Τέρζιτς (46΄ Ντέλετιτς), Τόμας, Μπετανκόρ.

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Μπρεσάν, Λαμπρόπουλος, Μπάκιτς (73΄ Φούντας), Μπαΐνοβιτς, Καραχάλιος (73΄ Αποστολάκης), Νους, Σενγκέλια (+90΄ Σίλβα), Σαλσίδο (87΄ Γιουνγκ).

Σχετικές ειδήσεις