Εθνική Ελλάδας: Ο άπειρος Ιταλός Κολόμπο «σφυρίζει» με την Αγγλία - Αμφίβολος ο Χάρι Κέιν

Ο Ιταλός διαιτητής Αντρέα Κολόμπο θα σφυρίξει την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στην Αγγλία (10/10, 21:45) για την 3η αγωνιστική του Nations League.

Εθνική Ελλάδας: Ο άπειρος Ιταλός Κολόμπο «σφυρίζει» με την Αγγλία - Αμφίβολος ο Χάρι Κέιν
EPA/ELISABETTA BARACCHI
2'

Η Αγγλία υποδέχεται την Πέμπτη στο «Γουέμπλεϊ» την Ελλάδα, για την 3η αγωνιστική στο 2ο όμιλο της League B του Nations League και η UEFA όρισε τον Ιταλό διαιτητή, Αντρέα Κολόμπο, να διευθύνει το ματς.

Βοηθούς θα έχει τους Τσίρο Καρμπόνε και Τζόρτζιο Περέτι, ενώ τέταρτος θα είναι ο Ματέο Μαρτσενάρο.

Πρόκειται για έναν άπειρο διαιτητή, καθώς το παιχνίδι στο Λονδίνο θα είναι το πρώτο στην καριέρα του Κολόμπο σε επίπεδο εθνικών ομάδων ανδρών, καθώς μέχρι τώρα σφύριζε μόνο ματς Κ19 και Κ20, ενώ έκανε το ντεμπούτο του στη Serie A το 2021 και δεν έχει σφυρίξει ποτέ αναμέτρηση ελληνικού συλλόγου.

Εν τω μεταξύ, έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει στις «τάξεις» της εθνικής Αγγλίας, ο τραυματισμός του Χάρι Κέιν.

Ενώ απομένουν τρεις ημέρες για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Εθνική Ελλάδας, στο πλαίσιο του Nations League, ο Λι Κάρσλεϊ αγωνιά για τον κορυφαίο επιθετικό του, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου στην Φρανκφούρτη με την Αϊντραχτ (3-3).

Πιό συγκεκριμένα, στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου ο Κέιν διεκίκησε την μπάλα και συγκρούσθηκε με αντίπαλο του, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί στον αστράγαλο. Ο Αγγλος άσος έπεσε στο έδαφος και αμέσως έσπευσαν κοντά του τα μέλη του ιατρικού επιτελείου των Βαυαρών.

Ο διεθνής φορ δεν μπορούσε να συνεχίσει και αντικαταστάθηκε στο 72ο λεπτό από τον Ματάϊς Τελ και πλέον άπανταες στα «τρία λιοντάρια», αναμένουν τ' αποτελέσματα των εξετάσεων, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση της ερχόμενης Πέμπτης (10/10, 21:45) στο Γουέμπλεϊ, με αντίπαλο την Εθνική Ελλάδας.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή