Εθνική ομάδα: «Γαλανόλευκο» το Γουέμπλεϊ από 5.000 Έλληνες - Προς sold out ο αγώνας με την Αγγλία

Αγγλία - Ελλάδα: Η ΕΠΟ ενημέρωσε ότι έχουν μείνει απούλητα μόλις 300 εισιτήρια, τα οποία θα «εξαφανιστούν» μέσα στο επόμενο διήμερο.

Εθνική ομάδα: «Γαλανόλευκο» το Γουέμπλεϊ από 5.000  Έλληνες - Προς sold out ο αγώνας με την Αγγλία
INTIME SPORTS
1'

Πολύ μικρός είναι, πλέον, ο αριθμός των εισιτηρίων που έχουν μείνει απούλητα για το ματς της Εθνικής Ελλάδας με την Αγγλία, το βράδυ της Πέμπτης (10/10, 21:45) στο Γουέμπλεϊ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της League B του Nations League.

Όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ περίπου 300 «μαγικά χαρτάκια» δεν έχουν βει ακόμη τους κατόχους τους, κάτι που σημαίνει ότι μέχρι την ημέρα του αγώνα αναμένεται να έχουν διατεθεί.

Οι Έλληνες φίλαθλοι περιμένουν με αγωνία το μεγάλο παιχνίδι με τα «Τρία Λιοντάρια» στο θρυλικό γήπεδο του Λονδίνου, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την ανανεωμένη Εθνική ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Η ζήτηση για τα εισιτήρια είναι μεγάλη, με σχεδόν 5.000 κόσμο να έχει ήδη κλείσει θέση στον «Ναό του ποδοσφαίρου».

O Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει στον Φώτη Ιωαννίδη για το σημαντικό ματς της Πέμπτης (10/10), ο οποίος τραυματίστηκε στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Πάντως, ο επιθετικός του τριφυλλιού είναι κοντά στους συμπαίκτες του στην Εθνική, τους οποίους και επισκέφθηκε σήμερα.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή