Αρκετές ώρες νεκρός ο Μπάλντοκ – Τραγικές φιγούρες οι συμπαίκτες του έξω από το σπίτι

Οι πρώτες εκτιμήσεις από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, τη στιγμή που συμπαίκτες του Μπάλντοκ βρέθηκαν έξω από το σπίτι του συντετριμμένοι.
INTIME NEWS

Η σύζυγος του Τζορτζ Μπάλντοκ ειδοποίησε τον σπιτονοικοκύρη του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος. Αυτός ήταν που τον βρήκε νεκρό στην πισίνα και ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ. Μετά από 9 λεπτά έφτασε το ασθενοφόρο και αμέσως διαπιστώθηκε ο θάνατος του 31χρονου.

Από τις πρώτες εκτιμήσεις μάλιστα, πρέπει να είχαν περάσει ώρες από τη στιγμή που άφησε την τελευταία του πνοή ο ποδοσφαιριστής, ενώ στη σορό του δεν υπήρχαν εμφανή ίχνη κάποιου χτυπήματος. Βέβαια τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά την εξέταση του ιατροδικαστή και φυσικά τη νεκροψία-νεκροτομή.

Την έρευνα της υπόθεσης έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση Ασφαλείας νοτιοανατολικής Αττικής, η οποία και βρέθηκε στο σπίτι λίγο μετά το ΕΚΑΒ.

Τραγικές φιγούρες οι συμπαίκτες του

Στη Γλυφάδα και το σπίτι του Μπάλντοκ, έσπευσαν αμέσως μόλις έγινε γνωστή η τραγική είδηση, φίλοι και συμπαίκτες του. Στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Γιάννης Παπαδημητρίου (τεχνικός διευθυντής) ο Γιώργος Τζαβέλλας με τον οποίο ήταν μαζί στην Εθνική ομάδα πέρα απ’ το «τριφύλλι» όπου ο Τζαβέλλας είχε ρόλο γενικού αρχηγού. Εκεί ήταν και ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ο Χόρντουρ Μάγκουσον, ο Τόνι Βιλένα, φίλοι του απ’ τον Παναθηναϊκό.

Σχετικές ειδήσεις